USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В Ощадбанку попередили про можливі перебої в роботі POS-терміналів та банкоматів

12 Грудня 2023 16:49
Деякі банкомати, термінали самообслуговування та POS-термінали Ощадбанку можуть не працювати через відсутність зв’язку.

Про це повідомляє пресслужба Ощадбанку.

«Наші партнери з компанії Kyivstar роблять все для вирішення технічних питань. Незважаючи на це, всі сервіси Ощаду, не повʼязані з Київстаром, працюють стабільно», – йдеться в повідомленні.

В Ощадбанку зазначили, що стабільно працює контакт-центр. Для звʼязку також можна скористатись чатботом у Мобільному Ощаді або сервісом «дзвінок з сайта банку».

Читати ще: Monobank заявив про масовану DDoS-атаку

Як повідомляли, вранці 12 грудня користувачі масово заявили про масштабний збій у роботі оператора зв’язку «Київстар». Причиною збою стала хакерська атака. Відсутній мобільний зв’язок та інтернет. Також неможливо увійти у мобільний застосунок. Сайт компанії не працює. Окрім цього, збій у мережі Київстару частково вплине на роботу деяких терміналів та банкоматів ПриватБанку, але не на всю мережу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus