USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ОТГ на Волині запрацювало соціальне таксі

6 Вересня 2019 19:00
Спеціальною автівкою для перевезення людей з інвалідністю зможуть скористатися 230 людей, у тому числі 45 дітей, які проживають на території громади. Вони користуються візками і мають порушення опорно-рухового апарату.

– Завдяки новому транспорту люди з обмеженими можливостями зможуть скористатися послугами соціального таксі, щоб відвідати державні та комунальні установи, лікарні тощо, – зазначає секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук. – Перевезення спеціально обладнаним автомобілем здійснюватимуть за кошти місцевого бюджету, тобто для людей у візках вони безплатні.

Чиновник наголошує, що селищна рада ставить за мету надавати рівні можливості та доступ до отримання якісних послуг усім жителям громади, в тому числі й людям з обмеженими можливостями. І соціальне таксі – це один із кроків до створення таких умов.

Перебуватиме транспорт на балансі комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської селищної ради». На базі центру буде створено службу спецперевезень, яка прийматиме заяви від відповідних категорій людей. Заявку треба буде подавати за два дні до виклику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Люди Показати IP 6 Вересня 2019 19:03
Молодці! От би так скрізь про таких людей подумали! Успіхів вам! Дай вам Бог здоров‘я!
Проститутка Показати IP 6 Вересня 2019 21:25
А толку з того як з осла пирога......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus