USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В США хочуть законодавчо заборонити «кримнаш»

19 Травня 2016 07:00
Заборонити зображувати Крим в якості суб'єкта РФ запропонував конгресмен і демократ Еліот Енджел. Відповідний законопроект «Акт стабільності і демократії в Україні» він вніс на розгляд Конгресу США.

Про це повідомляє видання GuildHall.

На його думку, це частина американської політики, спрямована на надання допомоги уряду України.

«У відновленні її суверенітету і територіальної цілісності, щоб стримати агресію Росії і дати їй відсіч», - вважає демократ.

У законопроекті Енджела також сказано, що Вашингтон повинен докладати зусиль для отримання підтримки з боку держав-союзників, спільно заперечуючи право Росії на Крим.

Як повідомлялося, конгресмени Еліот Енджел і Адам Кісінджер 29 квітня внесли на розгляд Палати представників законопроект, в якому чітко сформульована позиція США щодо незаконної окупації Росією Криму, наведені додаткові штрафні заходи відносно Росії і викладені нові способи підтримки України.

Як повідомили автори документа - члени палати представників Еліот Енджел і Адам Кісінджер, йдеться про неможливість взяття введених обмежень до тих пір, поки анексований Росією Крим не повернуть Україні. Законопроект також передбачає підтримку приватних інвестицій в Україну.

З часу «приєднання» Криму до Російської Федерації навесні 2014 року США вже кілька разів розширювали санкції щодо російських громадян і компаній, причетних до анексії.

«Окупація Росією Криму незаконна. Це слід чітко відобразити в нашій зовнішній політиці, як це було протягом десятиліть окупації країн Балтії Радянським Союзом» - заявив Еліот Енджел.

Він зауважив, що російська агресія в Україні не тільки підриває суверенітет країни, а й загрожує зусиллям США у підтримці цілісної, вільної і мирної Європи. Конгресмен стверджує, що в запропонованому ним і його однодумцями законопроекті вдалося знайти новий підхід до врегулювання української кризи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus