USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В центрі Луцька грали на революційному піаніно

17 Лютого 2014 20:59
Піаніно «Інструмент свободи» встановили на луцькому Майдані. Під його акомпанемент на Вічі виеонували Гімн України.

До організації цієї ініціативи долучились громадські активісти, луцькі євромайданівці, художники, музиканти та небайдужі лучани, - інформує ВолиньМедіа. Піаніно для Майдану подарувала сім’я лучан Нагідко. Розмалювали інструмент луцькі художники Тетяна Мялковська, Марічка Островська таСергій Корсай.

Гімн зіграла піаністка Анастасія Семенюк.

Один з організаторів ініціативи Дмитро Безвербний каже, що «ідея акції - не розважати людей, а навпаки пропагувати українську музику та розвивати в українців відчуття власної культури».

Уже після віче, за піаніно змогли сісти усі охочі. Один з перших, хто зголосився заграти на «інструменті свободи», був волинський бард-піаніст Сергій Шишкін. Музикант, як з'ясувалося, уже має досвід гри на революційному піаніно на Майдані в Києві, а тепер долучився до схожої ініціативи у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
304 Показати IP 17 Лютого 2014 22:34
а почему не было революционных матросов?
123 Показати IP 17 Лютого 2014 22:42
подаруйте дитячому садочку пааніно-так каже моя внучка!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus