USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В Угорщині страйк майже 10 тисяч робітників зупинив завод Audi

29 Січня 2019 07:00
В угорському місті Дьєр 9300 працівників заводу компанії Audi беруть участь у страйку, пов’язаному з умовами оплати праці.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

«На заводі Audi в угорському місті Дьєр цими вихідними ще 300 працівників долучилися до страйку, який у четвер розпочали 9 тисяч працівників підприємства», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, Audi запропонувала загальне підвищення заробітної плати на 20% протягом цього року та наступного, але профспілка бажає негайного підвищення на 18%, щоб отримати паритет зі словацькими і польськими працівниками Audi, які заробляють відповідно на 28% та 39% більше.

Зазначається, що декілька раундів переговорів так і не наблизили сторони до згоди з приводу умов оплати праці на заводі, де працює понад 13 тисяч осіб і який є одним із найбільших підприємств Audi.

Страйк спричинив зупинку виробництва на головному заводі Audi в німецькому Інгольштадті через відсутність необхідних компонентів, які надходили з Угорщини, таких як двигуни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
21 Показати IP 29 Січня 2019 09:27
Давайте в Луцьк) тут за 250Євро в місяць жити на тій роботі будуть. Страйкують вони, шматалайники... В Україні подивіться, які умови праці. Звільняють всіх, 1 день оголошують вакансії на завод, кажуть то на Україні, на другий день там вже 9000 закарпатців куярять як рідні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus