USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

В Україні 15-річна дівчина вела «групу смерті» в Telegram, – поліція

5 Березня 2021 19:48
15-річна жителька Кривого Рогу створила так звану «групу смерті» в Telegram, у якій вказувала учасникам завдавати собі шкоди.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на МВС України та поліцію Дніпропетровської області

Зазначається, що група діяла із 21 лютого.На момент створення там було понад 500 учасників. Коли адміністратор почав вказувати учасникам завдавати собі тілесних ушкоджень, у групі залишилося 13 осіб. Вони надсилали фото поранень, після чого отримували наступні інструкції.

Повідомляється, що таких завдань могло бути більше п’яти на день.

За попередньою інформацією поліцейських, 4 березня дівчина планувала покінчити життя самогубством.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 120 ККУ (доведення до самогубства). Також поліційські встановлюють особу куратора та інших організаторів групи.
16 лютого стало відомо, що в місті Боярка на Київщині дві учениці 7 класу отруїлися невідомими речовинами, в результаті чого одна дитина померла. Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба припустив, що отруєння 12-річних школярок в Боярці пов’язане «з небезпечними інтернет-іграми».

Як повідомлялося раніше, в Україні створять онлайн-канали довіри в соціальних мережах для дітей, які стали жертвами або свідками злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Березня 2021 18:06
І як цю сволоту притянуть до відповідальності?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus