USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні через коронавірус закривають ринки та зупиняють транспорт

13 Березня 2020 17:03
У місті Радомишль на Житомирщині, де зафіксували випадок зараження коронавірусом, призупиняють рух транспорту і закривають ринки.

Про це повідомляє Українська правда.

По Радомишльській територіальній громаді Радомишльським міським головою прийнято розпорядження про обмежувальні заходи у зв’язку з поширенням вірусної хвороби.

У зв’язку із зареєстрованим випадком коронавірусу буде призупинено рух міського транспорту. Також тимчасово буде припинена робота усіх ринків у місті.

«Ухвалено введення надзвичайної ситуації у місті, яка передбачає контроль пропуску на вхід і вихід людей з міста. Захворювання локалізоване. Усі люди, які перебували у контакті, ідентифіковані і перебувають під наглядом», – розповів голова Радомишльської ОДА Віктор Пулковський.

За словами Пулковського, всього в місті два головних напрямки – до магістралі «Київ – Чоп» і до Малина – на цих постах будуть стояти поліцейські з контролем людей з температурою.

Раніше, на Житомирщині у 71-річної жительки Радомишля зафіксували захворювання на Covid-19. За попередньою інформацією, жінка нещодавно повернулася з Польщі, гостювала у родичів у Львові, а потім повернулася додому в Радомишль. У пацієнтки діагностували коронавірус. Від ускладнень 13 березня хвора померла.

Також у Рівному поліція спільно з представниками громадського формування «СОМ» приступили до виконання доручення щодо недопущення несанкціонованої торгівлі. Таке рішення прийняла влада Рівного 12 березня на комісії, яка засідала у зв’язку з введенням обмежувальних заходів на три тижні через загрозу коронавірусу. Про це інформує Суспільне.

Читати ще: У Чернівцях закрили на карантин один з найбільших в Україні ринків

Люди, які хотіли розпочати несанкціоновану торгівлю, висловлювали певне невдоволення, питали, доки такі заходи будуть. Поки конфліктів не помітили, люди вимозі поліції підкорялись.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 13 Березня 2020 17:32
Маразм!!!Он він у всій красі!!!COROVIN-20 чекаєте???А він вже вас чекає!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus