USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні легалізують майнінг криптовалют

15 Березня 2018 18:52
Кабмін додав майнінг криптовалюти в Україні до Класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД).

Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр Україні, міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів, передає ТСН.

«Урядовий комітет підтримав рішення доповнити Класифікатор видів економічної діяльності (КВЕД) пунктом про майнінг як діяльність з підтримки функціонування розподіленої бази даних, забезпечення її цілісності, незмінності та узгодженості шляхом проведення обчислювальних операцій електронно-обчислювальними машинами», - розповів Кубів.

За його словами, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман особисто підтримав цю ініціативу. Уряд також співпрацював з українською криптоспільнотою.


Нагадаємо, депутат Верховної Ради Дмитро Голубов вказав в декларації за 2017 рік понад 13 тисяч криптомонет на суму близько 2,1 мільярда гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus