USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В Україні підвищили зарплату військовим льотчикам

15 Січня 2022 16:51
Наказом міністра оборони Олексія Резнікова в рамках першого етапу підвищення грошового забезпечення у Збройних силах збільшено виплати військовим льотчикам. Підвищена зарплатня на 10-16 тисяч нараховується з 1 січня.

Про це пише Українська правда.

«Я вже відзначав, що минулого року нам вдалося на 2,5 млрд грн збільшити бюджет Міноборони. І ці кошти будуть спрямовані на перший етап підвищення грошового забезпечення для низки категорій військових.

Ми вже підвищили виплати для практикуючих медиків. Пілоти у Збройних Силах з 1 січня так само будуть отримувати конкурентні виплати не тільки в середньому по економіці, але й у порівнянні з колегами в інших відомствах сектору національної безпеки та оборони...

До кінця січня будуть ще рішення у цій сфері. Наша мета – протягом року поступово підготуватися до синхронної реалізації у 2023 році кадрової реформи та реформи грошового забезпечення у рамках тих завдань, які ставить президент України», – зазначив Резніков.

За словами міністра, у 2022 році на збільшення виплат для військових льотчиків витратять 251 млн грн. У середньому виплати для кожного фахівця зростуть на 10 – 16 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Азаза Показати IP 15 Січня 2022 20:07
І так, вмикаємо калькулятор. За даними FlightGlobal Україна має 98 військових літаків(не відомо скільки з них в робочому стані). На підвищення ЗП в 22 році виділять 251 млн, це приблизно 21 млн в місяць, беремо по максимуму, підвищують на 16 тис., виходить або в Україні на 98 літаків 1300 військових льотчиків, або хтось бреше.
Ахаха до Азаза Показати IP 16 Січня 2022 01:33
Можливо дані Вікіпедії не є об’єктивними, де все таки. Зсилаючись на цей сайт можна побачити, що чисельність вйськовоі авіації склада є від 174 до 256 одиниць. Військова авіація включає в себе не тільки винищувачі, а і транспортні літаки (в яких мінімум два пілота виконують керування літаком), гелікоптери, навчальні літаки,.. Тому говорити, що загальна кількість авіації 98 одиниць це смішно і рахувати на одну одиницю одного пілота тимбільше. А якщо як ви порахували, що є 1300 військових пілотів, то це не є багато.
До азаза Показати IP 16 Січня 2022 09:04
Я хоть і аватар з 51 , але скажу підняли зарплату не тільки льотчикам ай льотному складу а це ше штурмана (штурманська служба) , ше бортмеханіки, ше бортехніки, ше бортстрелки, бортрадісти.Далі я вам скажу озвучена вами цифра навіть приблизно не відповідає кількості вертольотів не кажучи про літаки . Далі в авіації на відміну від піхоти починаючи з рядового льотчика закінчуючи командиром бригади(дивізії) це літаюча посада і до кількості літаків вона не привязана.Так шо шановні вчить трохи матчасть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus