USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В Україні планують скасувати спецпенсії для держслужбовців

19 Травня 2017 08:41
Міністерство соціальної політики має намір скасувати спеціальні пенсії для держслужбовців за винятком військових, поліції і чорнобильців.

Про це в інтерв’ю 112.ua заявив заступник міністра соціальної політики Микола Шамбір.

«Можемо говорити, що документом скасовуються спеціальні пенсії. Але тим, кому вони вже призначені, у них їх ніхто не відбере. Вона сплачуватиметься в тому ж розмірі, у якому і сплачується», – заявив Шамбір.

Заступник міністра пояснив, що норма торкнеться спеціальних пенсій, які отримують ті, хто працювали на держслужбі і в прокуратурі, реформа не торкнеться військових і поліції.

«Це стосується тих, хто працював на держслужбі, прокуратурі та інші. Все це ліквідується … Питання військових пенсій у нас йде окремо. І вони залишаються окремим законом. Поліція, військові, це все йде по військовому закону. Чорнобильців ми також не зачіпаємо», – заявив Шамбір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петя Показати IP 19 Травня 2017 11:19
Гройсмана за це у відставку!!!!!!!!!!!!!!!!!! Чому тільки військові чорноильці міліція а інші не люди, ГРОЙСМАН????????????
Юрій Показати IP 19 Травня 2017 11:20
Сьгодні Гройсман так розказував що пенсіонери добавки получать а тут вже написано що одним не добавлять хоча вони теж пахали, ганьба тому Гройсмагу, хай йде у відставку!
Пенсіонер Показати IP 19 Травня 2017 13:15
В одних заберуть або не добавлять щоб іншим добавити і кричати і в груди бити яка влада хороша і як все дбавила ,яка пенсійна реформа стала. Ганьба такому Уряду. Чим прості гірше за тих міліціонерів, невже така несправделивість буде завжди. Гройсман не став людей на коліна
Житель Показати IP 19 Травня 2017 18:59
Ви б краще шавки помовчали, всі ми знаємо як малювались ваші держ пенсії, хватить на країну подивитись, на одну вашу роботу. Що слабо як всі на 1500 гр сидіти, ото заткнулись і не каркайте це ті що перетрудились за кавою в робочий час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus