USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні планують створити 25 нових відділень швидкої допомоги

5 Листопада 2019 14:49
У проєкті Держбюджету-2020 заплановано придбання 470 карет швидкої медичної допомоги та створити мінімум 25 нових відділень швидкої медичної допомоги.

Про це повідомив під час презентації проекту держбюджету на наступний рік прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає УНН.

«У наступному році ми у якості пріоритету у сфері медицини звернемо увагу на екстрену допомогу. Тому що дуже багато українців не доїжджають до лікарень», – сказав Гончарук.

За його словами, у держбюджеті на 2020 рік передбачена частина коштів для покращення системи екстреної медичної допомоги.

«Ми запланували тут ресурси на придбання карет швидких допомог і, що головне, на відділення екстреної допомоги. Ми пропонуємо і маємо намір у наступному році закупити і передати до лікарень 470 карет швидкої допомоги і створити мінімум 25 нових відділень швидкої, які будуть створені за сучасними стандартами», – зазначив Гончарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus