USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Усі – за останнім словом техніки»: Волинь отримала 14 нових автомобілів швидкої допомоги

14 Червня 2021 15:12
Волинська область отримала нові автомобілі екстреної медичної допомоги. Цього разу - чотири реанімобілі категорії С та 10 карет швидкої типу В.

Про чергове поповнення автопарку розповів керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

З його слів, сьогодні, назадовго до Дня медичного працівника, який відзначають 20 червня, автопарк Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поповнився шістьмома новими швидкими, а до кінця дня приїдуть ще вісім, тож загалом буде 14.

З них - чотири автівки типу «С» (реанімобілі з ШВЛ, що пристосовані для довготривалого перевезення пацієнтів) і десять типу «В» (спецтранспорт для виїзних бригад екстреної медичної допомоги).

«Нові реанімобілі обладнані за останнім словом техніки. Після реєстрації у центрі МВС ми їх передамо у відділення та пункти», - заначив Володимир Шмаль.

Як пояснив, три автомобілі швидкої допомоги поїдуть в Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Луцьку (два авто типу С і одне типу В), по одному - в Ковель та Нововолинськ, а також у пункти, де є найбільша необхідність у заміні спецтранспорту.

Володимир Шмаль зауважив, що автомобіль типу В проситься у пункти: Торчин (Луцьке відділення №1), Олика та Цумань (Ківерцівське відділення), Голоби (Ковельське відділення).

Окрім того, попередньо, нові карети швидкої поїдуть у Маневичі, Шклінь, Горохів, Устилуг, Володимир-Волинський, де є найбільша потреба в заміні автомобілів.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus