USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

В Україні посилили вимоги до реклами: що заборонять уже з жовтня

12 Вересня 2023 16:33
В Україні вже з 2 жовтня 2023 року посилюватимуться вимоги до реклами. Зокрема, буде заборонено цілу низку рекламної продукції, яка просуває азартні ігри.

Про це повідомили в Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, повідомляє Obozrevatel. У комісії докладно описали, що не може містити реклама азартних ігор за новими правилами.

Яку рекламу заборонять в Україні

Йдеться про будь-які види реклами – у пресі, на бордах, банерах, у відео тощо. Будь-який варіант підпадає під заборону, якщо відповідає одній з таких умов:

у рекламі азартних ігор використовуються особи, які не досягли 21-річного віку, у тому числі в якості фотомоделей;

реклама азартних ігор формує думку, що виграти в азартну гру нібито легко, і що участь у азартних іграх може бути джерелом доходів чи альтернативою роботі;

розміщується продукт (продакт-плейсмент) азартних ігор;

рекламуються організатори азартних ігор, торгові марки та інші об’єкти права інтелектуальної власності без наявності ліцензії на провадження відповідного виду діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus