USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

В Україні створять Армії РЕБ та роботів

11 Серпня 2023 09:32
Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив про намір масштабувати успішний досвід у сфері БПЛА на інші напрями, зокрема – запустити Армію РЕБу та Армію роботів.

Про це Федоров сказав під час IT-конференції iForum, передає Кореспондент.

«За останній рік у сфері БПЛА вже розпочалася технологічна революція. У межах проєкту Армія дронів ми вбили всю бюрократію для бізнесу, збільшили маржинальність до 25%, спростили всі процедури для введення в експлуатацію. Деякі українські компанії збільшили виробництво БПЛА в сотні разів», – сказав Федоров.

Але для перемоги у війні, як підкреслив віцепрем’єр, треба зробити ще більше. Потрібно, щоб усі, хто займається технологіями, спрямували свій потенціал на користь сил оборони.

«Завдання далі – масштабувати досвід у сфері БПЛА на інші напрями військових інновацій. Запустити Армію РЕБу та Армію роботів», – сказав Федоров.

Він додав, що його команда готова співпрацювати з кожним, хто зможе допомогти технологічному підсиленню фронту.

Зауважимо, Армія дронів встановила рекорд зі знищення російських загарбників за один виліт на Запорізькому напрямку. Бійці знищили три російські танки, дві БМП та склад з боєприпасами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus