USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Макрон заявив, що Франція повинна готуватися до великої війни в Європі

17 Березня 2022 19:42
Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що треба готуватися до великої війни у Європі, тож необхідно збільшити інвестиції на французьку армію.

Про це він сказав, представляючи свою програму до президентських виборів 2022 року, пише ТСН з посиланням на Le Figaro.

«Наші сили – єдина повноцінна армія на європейському континенті. Нам потрібно збільшити інвестиції, щоб бути готовими до можливого збройного конфлікту високої інтенсивності, який може розпочатись на нашому континенті», – заявив президент Франції.

Читати ще: 86,6% росіян підтримує збройне вторгнення РФ до інших країн Європи. Результати опитування

Макрон також хоче вжити заходів, щоб «переоцінити всі потреби, які виникають у світлі війни, яку ми переживаємо». В цьому контексті йдеться про «набуття адаптивності» та «гнучкості».

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що після України Росія хоче загарбати Литву, інші країни Балтії та Польщу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus