USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

В Україні створюють нову систему відбору на керівні посади в Нацполіції

31 Січня 2024 10:30
В Україні розпочався процес створення системи відбору на керівні посади в Національній поліції, і в цій справі допомагають США.

Про це 30 січня повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

«Провів установчу зустріч з Джошуа Тембладором, керівником відділу з правоохоронних питань Посольства та Тревісом Бруксом, аташе DEA при Посольстві. Основний акцент – прозорий та якісний відбір керівників Національної поліції всіх рівнів. Завдання – осучаснити критерії та вимоги для зайняття керівної посади, чітко визначити терміни та відповідальні органи, які проводитимуть перевірку кандидата. І ця перевірка має бути всеосяжною. Враховувати всі сфери життя людини, її бекграунд та репутаційні ризики», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: У Верховній Раді пропонують мобілізувати на війну правоохоронців

У міністерстві усвідомлюють, що це тривалий процес, але важливо зрушити його з місця.

«Так, ми не змінимо кардинально ситуацію за кілька місяців. Але ми вже запустили механізм трансформації. Наступною після Нацполіції впроваджуватиме систему відбору керівників Державна служба з надзвичайних ситуацій», – додав Клименко.

Раніше міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко подав декларації про доходи за 2021 та 2022 роки. В електронній декларації про майно і доходи за 2021 рік вказано 1 млн 605 тис. 553 грн, за 2022 рік – 2 млн 44 тис. 269 грн.

Читати ще: У Нацполіції прокоментували можливу мобілізацію правоохоронців
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 31 Січня 2024 11:59
правильно писати не "провів зустріч", а " був вимаханий американськими ревізорами та прислухався до їх рекомендацій"
911 Показати IP 31 Січня 2024 13:02
В першу чергу змінити начальників всіх управ поліційних в Україні видати повістки і на фпронт хто забуксує той і колаборант
Діагноз Показати IP 31 Січня 2024 13:28
А пам'ятаєте, як полтавський гаїшник зупинив авто міністра МВС Луценка Ю. і взяв у нього взятку ? Якшо там пороблено на генному рівні і є лишня хромосома - то створюй-не-створюй нову систему, атакуй-не-атакуй ... !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus