USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Депутатів-«диктаторів» не пустили на керівні посади комітетів

11 Грудня 2014 14:42
Депутатів, які голосували за диктаторські закони 16 січня, вигнали з керівних посад. Верховна Рада скасувала призначення на керівні посади в парламентських комітетах 15 депутатів. Про це інформують наші колеги з Української правди.

За відповідний проект постанови авторства Олега Ляшка проголосували 264 депутати.

Цікавим є той факт, що аби отримати керівні посади в комітетах, депутати, колишні регіонали, масово відкликали свої голоси під диктаторськими законами.

ЧИТАТИ: ДЕПУТАТИ ВІДКЛИКАЮТЬ ГОЛОСИ ПІД ЗАКОНАМИ 16 СІЧНЯ, СЕРЕД НИХ - ВОЛИНЯНИ

Як відомо, напередодні зареєстрували два відповідні проекти постанов – крім документа Ляшка про відкликання 15, другий, авторства Ігоря Єремеєва, Андрія Деркача та Ярослава Москаленка пропонував відкликати 9 депутатів.

Обидва документи пропонували внести зміни до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання" від 4 грудня 2014 року.

Автором одного із них, зареєстрованого під номером 1291, є народний депутат Олег Ляшко. Він пропонує відкликати 15 нардепів.

Йдеться про Лабазюка Сергія - з посади першого заступника голови Комітету з питань аграрної політики; Бобова Геннадія - заступника голови Комітету з питань аграрної політики; Деркача Андрія з посади першого заступника голови Комітету з питань бюджету; Кацубу Володимира з посади першого заступника голови Комітету з питань економічної політики;

Поплавського Михайла з посади секретаря Комітету з питань науки і освіти; Богуслаєва Вячеслава - заступника голови Комітету з питань національної безпеки і оборони; Шипка Андрія - заступника голови Комітету з питань охорони здоров’я.

А також Развадовського Віктора з посади заступника голови Комітету з питань податкової та митної політики; Фельдмана Олександра з посади заступника голови Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин; Кіссе Антона з посади заступника голови Комітету з питань правової політики та правосуддя; Гіршфельда Анатолія з посади заступника голови Комітету з питань промислової політики та підприємництва;

Бондаря Віктора з посади заступника голови Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України; Атрошенка Владислава з посади заступника голови Комітету з питань транспорту; Шкірю Ігоря з посади заступника голови Комітету з питань транспорту; Клімова Леоніда з посади першого заступника голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Волинянин Показати IP 11 Грудня 2014 15:30
Все це стадо колишніх регіоналів, яких усунули з комітетських посад, як рідних братів пригрів під своїм крилом наш волинський нардеп Єрємєев. ще й гонорар їм платить. Яка ганьба для усієї Волині - батьківщині народження УПА, яку ославила героїчна Колківська Республіка, де відборолися державотворчі Майдани 2004 і 2013 років! Єрємєєв, як опозиціонер № 1, сьогодні став таким самим як сумнозвісні Калетнік і Олійник, які організували голосування за диктаторські закони Януковича.
Автомайдан до Волинянин Показати IP 11 Грудня 2014 17:50
Волині такі антидержавники як Єрємеєв НЕ ПОТРІБНІ. Це наша волинська ганьба. Наші геройські хлопці гинули на Майдані, гинуть зарах на Сході україни, а він не просто обєднався з опозиційними ригами Януковича, а ОЧОЛИВ цю недобиту банду. Треба мітлою гнати його з нашої волинської землі.
Виборець із Прилісно до Автомайдан Показати IP 11 Грудня 2014 18:32
Знову наобіцяв-наобіцяв перед виборами своїм виборцям і ні-гу-гу... І пластикові вікна поставлю у школах, дитсадочках, ФАПах, і дороги відремонтую, і вкрадені гроші торфобрикетному заводу поверну... і... і... Такого чуда ще ніхто не обирав
Виборець із Камінь-К до Волинянин Показати IP 11 Грудня 2014 23:33
Це просто ганьба для нас волинян: це для того ми обирали Івахіва, Мартиняка, Єрємємва, щоб вони пішли в опозицію до нашої демократичної влади, яку обрав революційний Майдан, тобто всі ми? Вони вже фактично зайняли місце колишніх прибічників Януковича - регіоналів. На майбутніх виборах до Верховної ради ми повинні одностайно сказати цій трйці зорадників сказати тверде "досить, пора на смітник історії",
Україна Показати IP 11 Грудня 2014 17:44
"Яйценюх" в прах і пух !
Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 20:14
Попередня влада може і диктатори, то ця влада 100% ХУНТА,
))) до Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 20:23
Це збіговисько дегенератів. поводиться відповідно.
Микола Показати IP 12 Грудня 2014 10:33
До Автомайдану-то якого милого наші волиняки за Єремєєва голосували, що хотіли, те і мають, бо всі без винятку за дешевим рублем мать рідну продадуть, такі, на жаль, наші люди, і не знаю, скільки треба століть, щоб усіх злодюг на всіх рівнях викорінити, а людям стати свідомими і не продаватись.
юб Показати IP 12 Грудня 2014 10:42
Яка люстрація: ПИШУТЬ ЗАЯВИ НА ЗВІЛЬНЕННЯ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ БЕЗ ДАТ- МИТНИКИ.ПОДАТКІВЦІ І ВЕСЬ БОМОНД, ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ !!!! ПРОГОЛОСУЙТЕ ЗА НЕДОТОРКАНІСЬ- це перше!!! ВІДДАЙТЕ НАРОДОВІ ВАШЕ ДОБРО - ЦЕ ДРУГЕ!!! БУДЬТЕ ПОРЯДНИМИ ЛЮДЬМИ -ЦЕ ТРЕТЄ)))))),,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!
Капець до юб Показати IP 12 Грудня 2014 12:03
Сьогодні віце-премєр Вощевський у Верховній раді змушений був звернутися до нашого волинського нардепа Єрємєєва, який "виграє" за відкати всі тендери з поставки солярки і бензину "Укрзалізниці" і "Укравтодору", з такою вимогою: "В цьому залі, я прошу не ображатись, сидять люди, які впливають на десятки підприємств, які є постачальниками, а в деяких випадках монополістами з постачання матеріальних ресурсів для Укрзалізниці і для Укравтодору. Вплиньте на ці підприємства. припиніть обдирати Укрзаліницю. Приведіть до нормального стану ціни, за якими ви постачаєте паливно-мастильні матеріали"
Континіум до Капець Показати IP 12 Грудня 2014 12:06
Уточнення: поставки за дуже завищеними цінами
Анонім Показати IP 12 Грудня 2014 10:46
Зараз приймають ще гірш диктаторські закони.
Анонім Показати IP 12 Грудня 2014 20:09
Попробуйте зараз вийти массово проти Порошенка, то він зразу випустить кулю в народ і скаже шо то були терористи, то не Янукович, розстріляє і оком не моргне!!! Його чекає ще гірша участь ніж Януковича!!!
Mihailo Kycuk Показати IP 13 Грудня 2014 16:01
вони хоча б розуміють що вони роблять, відтепер перед тим як проголосувати за будь яке рішення депутат буде думати а потім прийде хтось і за будь яке рішення зможе його усунути, як в таких умовах можна провадити реформи, які при чому є анти соціальними, що ж чекаємо прешестя нових, які будуть не допускати старих за "драконівські" реформи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus