USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні тепер можна змінити виборчу адресу онлайн

6 Липня 2020 19:12
Центральна виборча комісія запровадила електронний сервіс для зміни виборчої адреси онлайн.

Про це овідомляє 112.ua з посиланням на пресслужбу Міністерства цифрової трансформації.

«Міняйте виборчу адресу онлайн, щоб проголосувати на місцевих виборах. ЦВК запустила електронний сервіс на сторінці Держреєстру виборців», - йдеться в повідомленні.

Так, до 9 вересня кожен українець зможе змінити місце голосування онлайн.

Для того щоб змінити виборчу адресу, потрібно подати заяву через особистий кабінет виборця і довантажити один із документів. Наприклад, довідку ТПО, договір оренди житла або документ про право власності на житло.

Підкреслюється, що цю виборчу адресу буде визначено як постійну і вона не підлягає повторній зміні протягом наступних 6 місяців.

Нагадаємо, раніше Центральна виборча комісія дозволила голосувати на місцевих виборах восени 2020 року українцям без прописки. Правом голосу зможуть скористатися понад мільйон виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus