USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні з'являться нові категорії транспортних засобів

8 Січня 2021 08:00
Кабінет Міністрів прийняв рішення оновити Класифікацію і Єдині вимоги до конструкції та технічного стану колісних транспортних засобів.

Зміни передбачають створення нових категорій колісних транспортних засобів L1е – L7е (мототехніка) і поділ на класи категорії М2 та М3 (легкові автомобілі та автобуси). Про це інформує Gazeta.ua з посиланням на сайт уряду.

«Сьогодні в ЄС з’явилася значна кількість транспортних засобів, що відносяться до категорій і підкатегорій, і які відсутні у вітчизняному законодавстві, в зв’язку з чим не можуть імпортуватися в Україну і використовуватися на дорогах загального користування. Особливо це стосується категорії L, серед яких значна кількість мають електричний двигун і підвищену мобільність, що особливо важливо для великих міст», – заявив глава Міністерства інфраструктури Владислав Криклій.

Прийняте урядом рішення відповідає останній версії Женевської угоди і законам Євросоюзу і приводить українське законодавство до реалій сьогоднішнього дня і європейським стандартам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 8 Січня 2021 15:03
це щоб собі нові доргі цяцьки купляти..........
Саша Показати IP 8 Січня 2021 15:44
Правельно, а то мало категорій, і мало бабла щн них беруть а так ще мінімум на 400$ підіймуть таксу щ нічього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus