USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні з'явився штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій на дорогах

26 Січня 2021 22:03
Відсьогодні, 26 січня, при Державному агентстві автомобільних доріг України («Укравтодор») розпочав цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення.

Про це повідомила пресслужба агентства, пише УНІАН.

Зазначається, що до штабу увійшли «Укравтодор», Державна служба з надзвичайних ситуацій, Нацполіція, держпідприємство «автомобільні дороги України», Державна служба України з безпеки на транспорті, Київська облдержадміністрація, Київська міська держадміністрація, Асоціація міжнародних перевізників України та Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників України.

Штаб «Укравтодору» працює на базі Ситуаційного центру, де використовуються сучасне обладнання та програмно-технічні рішення.

Пресслужба також повідомила, що для отримання інформації про стан проїзду автошляхами та оперативного реагування на надзвичайні ситуації громадяни можуть скористатися цілодобовою гарячою лінією – (044) 287-11-40.

Крім цього, «Укравтодор» повідомив про погіршення погодних умов, яке може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах.

«У зв’язку з проходженням 26-27 січня активного циклону, в південних областях очікується сніг і хуртовини при поривах вітру до 20 м/с і утворення снігового покриву до 20 см», – сказано в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus