USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

В Україні зменшать кількість нічних поїздів

12 Травня 2018 15:39
"Укрзалізниця" зменшить кількість нічних поїздів та додасть денних, аби їхнє співвідношення було 50 на 50.

Про це розповів виконувач обов'язків голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов, пише "Укрінформ".

"У нас є плани на наступні 10 років зробити акцент на денних поїздах. На швидкісні поїзди сьогодні у нас нарікань практично немає. Є певні прогалини в роботі, але ми їх оперативно позбуваємось. Тому є перспективи і плани, щоб у наступні 10 років наполовину перейти на денне швидкісне сполучення", - зазначив Кравцов.

Керівник "Укрзалізниці" каже, що це абсолютно реально забезпечити, оскільки вже сьогодні статистика свідчить, що у потягах "Інтерсіті+", у яких час подорожі в середньому близько 5 годин, заповненість вагонів становить близько 90%.

"Це один з найвищих показників серед швидкісних поїздів у СНД. За ним майбутнє. І ми плануємо зробити такий баланс 50 на 50", - зазначив Кравцов.

Він також пообіцяв, що "Укрзалізниця" зробить традиційні спальні нічні поїзди "максимально якісними для пасажирів".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 12 Травня 2018 17:08
Як українці і влада живуть в різних країнах, так і Укрзалізниця теж живе в окремому вимірі. Якщо така низька заповненість потягів, то чому на них квитки неможливо придбати?
хехъ до Лучанин Показати IP 13 Травня 2018 09:17
+1000% из Луцка до Одессы примерно 800 км. Поезд идет 14 часов. В купе не продохнуть, если двери закрыты. Открыты - свет в глаза. Переложиться - чьи то ноги в харю. Постоянные подсадки,ночью, не поспишь. Те, кто подсаживается трендит еще минут тридцать сорок с родственниками, как будто прощается на всю жизнь. Молоденькие тетеньки храпят так, что у борова уши вянут. Перекормленные в дорогу тещами и женами мужички.. портят всю экологию купе. Поезд... СКОРЫЙ, едет 14 часов, постоянно ночью останавливается... "СВ" от "купе" отличается только тем, что нет верхних полок и постель, с двумя подушками, уже застелена. Посмотрите на европейские вагоны, причем, ближайших соседей. Кондиционер, по требованию старухи или молодухи, из соседнего купе, может быть отключен."Им" - холодно, а "другим" - уже не важно... Но деньги платим одни. Т.е. "кандюха" - общая, как в совковой коммуналке. Коротко. Из "Парижу" до Марселя примерно 700 км. Езда за три (!!!) часа. Стакан не колышется... А "эти"... из пустого - в порожнее переливают. И так - годами и уже десятилетиями.
хехъ Показати IP 13 Травня 2018 09:20
вряд ли Интерсити будет это расстояние преодолевать за шесть часов. И даже за десять. Но спину не разогнешь, после десяти - это точно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus