USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У нічних потягах продаватимуть перші страви, сендвічі й десерти, - УЗ

12 Жовтня 2017 18:12
В українських потягах нічної категорії в листопаді введуть сервіс повноцінного харчування, пасажирам серед іншого пропонуватимуть перші страви, сендвічі, снеки та десерти. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Повідомляється, що вже у листопаді пасажири матимуть можливість замовлення послуги харчування під час придбання квитків. Також вони зможуть придбати обрану страву безпосередньо в потязі.

Голова правління УЗ Євген Кравцов запевнив, що вартість страв у потягах буде такою, як у закладах громадського харчування середньої цінової категорії.

«Ми запропонуємо нашим пасажирам повноцінний асортимент смачних та корисних страв. Це будуть салати, перші, другі страви. Питання забезпечення харчуванням у нічних поїздах назріло вже давно, однак ми не хочемо пропонувати нашим пасажирам консерви чи сухпайки. Тому знайшли технології, які дозволяють забезпечити свіжість страв упродовж усього рейсу. Наша мета – забезпечити новий формат сервісу. Вартість страв буде такою, як у закладах громадського харчування середньої цінової категорії»,– повідомив Євген Кравцов сьогодні під час наради щодо підготовки до зими, що відбулася на технічній пасажирській станції «Дарниця».

Раніше стало відомо, що УЗ планує розділити потяги на три категорії: економ, стандарт та комфорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus