USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україну привезли вакцину від ботулізму

25 Жовтня 2017 09:40
В Україну привезли протиботуліністичні та протиправцеві імуноглобуліни.

Про це повідомив Міжнародний комітет Червоного Хреста в Україні.

Відомо, що медичні засоби передали Міністерству охорони здоров'я. Організація доправила у термобоксах 200 доз вакцини від правця та 150 – від ботулізму. За словами благодійників, цього мало б вистачити Україні на 6 місяців.

Нагадаємо, що в Україні був зафіксований спалах ботулізму – 95 хворих за півроку і 9 смертей. Медики стверджували, що хвороба поширюється через відсутність сироватки та контролю за якістю продукції. Окрім цього, почастішали випадки дитячих смертей від правця.
Як повідомллося, наприкінці вересня трьож жителів Луцького району було госпіталізовані з ботулізмом, серед них 12-річний хлопчик. Дитина, яка захворіла ботулізмом через отруєний паштет, частково втратила зір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus