USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В університеті ім. О. Богомольця студентам видали перепустки з картою України без Криму

1 Березня 2016 10:30
У виші вже розпочали службове розслідування. Ректор Національного медичного університету ім. О. Богомольця Катерина Амосова розповіла, чому студентам її вишу видали перепустки з картою України без Криму. Відповідь ректора на запит опублікувала працівниця каналу ATR Еміне Дзепар на своїй сторінці у Facebook, - інформує ТСН.

"Інцидент з перепустками, який щойно стався в нашому університеті, є ганебним для нашої спільноти. Жодним чином не знімаючи свою відповідальність за все, що відбулось, сподіваюсь, що хоча б частина суспільства і ви особисто не станете "кваліфікувати" халатну неуважність лічених працівників нашого закладу, які мали погоджувати макет для друку, категоріями на кшталт "державної зради". Людей мають судити по справах, а однією із наших справ було прийняти за два осінні місяці 2014 р більше 640 студентів із Криму, Донецька і Луганська, всім охочим надали гуртожитки і допомогли ліквідувати академзаборгованність. Менше з тим, ці злочинні перепустки пішли до друку, і ми готові до зустрічі з ГПУ і СБУ", - йдеться у відповіді Амосової.

З її слів, у виші вже розпочали службове розслідування, результати якого будуть заслухані на засіданні ректорату.

Амосова наголосила, що всі перепустки, які були замовлені за гроші НМУ відповідно до рішення Вченої ради, вилучені ще в вихідні дні і замінені. "Нові перепустки виготовив виробник за свій кошт, тобто, збитки державі не нанесені. Перепустки є магнітними і мають підвищити рівень безпеки для наших студентів. На жаль, зараз у сухому залишку - лише "зрада". Ще раз приношу вибачення патріотам України!", - додала вона.

Нагадаємо, що росіянам вже показують карту України без Криму. Декілька днів тому в ефірі російського "Першого каналу" вийшов сюжет про Крим. Його проілюстрували картою України, до складу якої вже не входить Крим і Севастополь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юрист Показати IP 1 Березня 2016 11:22
Проблема в киян з географією була давно, варто згадати листи з Києва у Луцьку область.
УКРАЇНА Показати IP 1 Березня 2016 15:05
Пані Амосова, Ви не гідні прізвища свого Батька. Пояснення звучить із Ваших вуст дуже банально і примітивно.
амосова Показати IP 1 Березня 2016 15:48
від батька в мене тільки прізвище з іншим не пощастило!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus