USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Львівська міськрада оприлюднила відео з картою України без Криму

23 Грудня 2020 18:16
22 грудня офіційний YouTube-канал Львівської міськради оприлюднив чотири відеозаписи з картою України без Криму. Наступного дня відео видалили, а карту пообіцяли переробити.

Про це Громадському розповіли у відділі громадського партнерства Львівської міської ради.

У відділі розповіли, що Львівська міська рада щороку організовує конкурс, який називається «Зробимо Львів кращим». У межах цього конкурсу громадські організації подають свої ідеї, а потім експертна комісія обирає кращий проєкт, який будуть реалізовувати наступного року. Один із таких проєктів подала громадська організація «Батьки в дії».

«То були чотири відеоролики, які стосувалися громадянської освіти та молоді. Там навчали дітей, як вони можуть долучитися до управління містом. І там були різні графічні елементи. На жаль, справді була така прикра помилка», – розповіли нам у Львівській міській раді.
У міськраді додали, що громадська організація, яка була організатором цього проєкту, зараз переробляє ці відеозаписи. Згодом їх оприлюднять із виправленою картою.

Голова ГО «Батьки в дії» Юлія Гвоздович у коментарі ZAXID.net сказала, що присутність карти без Криму вони не помітили.

«Проєкт робили батьки-пластуни на волонтерських засадах, ночами, лише з найкращими бажаннями для дітей міста, щоб вони були громадсько свідомі. Без жодних злих намірів усі троє пропустили (карту без Криму – ред.)... Перепрошуємо за таку помилку. Крим – це Україна», – зазначила Гвоздович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Заборонити youtube Показати IP 23 Грудня 2020 18:25
І ввести санкції.
Фанні Показати IP 23 Грудня 2020 19:09
Пані Фаріон чому мовчить?))
Ніц ой до Фанні Показати IP 23 Грудня 2020 21:25
Хто пані?!! Ще цю екскомуністку леді назвіть!
Анонім Показати IP 23 Грудня 2020 20:05
запийте холодною водою.
Я Показати IP 24 Грудня 2020 09:52
А він що справді наш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus