USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У багатоповерхівці у центрі Луцька протікає дах. ФОТО

21 Жовтня 2013 18:39
Через бездіяльність комунальників мешканці будинку №8а на проспекті Волі у Луцьку звернулися з проханням вирішити проблему до міського голови.

Мешканка багатоповерхівки у центрі міста звернулася до Миколи Романюка з проханням вирішити питання ремонту даху. Про це вона розповіла під час особистого прийому в Луцького міського голови 21 жовтня.

«Три роки тому ремонтували дах будинку. Усе було нормально, ми заплатили гроші за матеріали, зробили додатковий ремонт у квартирі, і претензій у нас не було. Тепер дах знову почав протікати, тобто ремонт зробили неякісно. Ми звертаємося починаючи з червня, щоб ЖКП №3 ліквідував недоліки у своїй роботі. Комунальники мають претензії до мешканців, повідомляючи, що дехто з них не сплачує за утримання будинку. Моєму чоловіку 70 років, він дитина війни, ветеран праці, решта мешканців нашого під’їзду – молоді люди, ніхто не бажає реагувати на цю ситуацію. Чоловіку дали записку, щоб він йшов та самотужки вибивав борги по квартирах. Зрозуміло, що квартира – це приватна власність, куди ніхто не має права заходити», – розповідає мешканка будинку Людмила Тимощук.



З її слів, у відповідь на прохання про ремонт мешканці багатоповерхівки отримали два листи, в одному з яких обіцяли здійснити роботи у третьому кварталі року, в іншому повідомляли, що їх не здійснять взагалі. Згодом з ЖКП №3 по телефону повідомили, що мешканка квартири №71 має заборгованість, і її справу передали до суду. Як розповіла Людмила Тимощук, насправді зазначена особа померла 10 років тому.



Звернутися до міського голови її спонукало те, що керівник ЖКП №3 Руслан Юлдашев, з її слів, не займається своєю роботою.

«Ремонту потребує також під’їзд, але ніхто на це не реагує. Начальник ЖКП №3 сказав, що про ремонт під’їзду мешканці можуть навіть не мріяти. Якщо людина отримує заробітну плату, але не виконує свої обов’язки, значить, потрібно приймати кардинальне рішення про відповідність її посаді. Комунальники надрукували повідомлення про боржників і повісили його у такому місці, де його ніхто не бачить. На цьому, вочевидь, вважають свою роботу виконаною», - розповіла Людмила Тимощук.

Як повідомила мешканка багатоповерхівки, міський голова пообіцяв вирішити це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Криша Показати IP 21 Жовтня 2013 23:55
Це не новина! Він був у мене в квартирі і сказав, що якщо в мене затопить всю квартиру, тоді можливо вони зроблять капітальний ремонт. А так....... Не мрійте. В нього на кожне питання є відповідь. А ці відписки про ремонт у певному кварталі, не тільки від жеку, але й від заступника мера.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus