USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

В обласному центрі Волині планують привести до ладу всі двори

25 Серпня 2009 10:37
Луцький градоначальник Богдан Шиба наголосив на повному впорядкуванні восени парків, скверів, зелених насаджень, територій, прилеглих до річок, озер і ставків обласного центру Волині. Про це 25 серпня йшлося під час щовівторкової оперативної наради у луцькій мерії, – інформує репортер «Волинських Новин». Потрапили до цього переліку і дворові території. Луцький міський голова наполіг на їхній підготовці до зими. Зауважимо, що тотальне прибирання зелених зон Луцька має завершитися за вересень-жовтень. Тому пан Шиба запропонував створити і графік осінніх санітарних днів. «Екологічні дні будуть продовжуватися, незалежно від погоди і наявності фінансових ресурсів», – зазначив керманич Луцька. Богдан Шиба вважає, що екологічний добробут міста стане добрим стартом для виходу із кризи. Зауважимо, що традиційний об’їзд міста під головуванням луцького мера відбудеться завтра. Він стане «сходинкою» для чергових екологічних завдань у місті. Додамо, що за словами міського голови, санітарно-екологічних днів цього тижня не передбачається. Проте, якщо виникне така необхідність на початку вересня їх проведуть декілька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 25 Серпня 2009 13:25
Добре було б, якби не забули про двір, а точніше присходову частину будинку по вулиці Відродження 39, бо там у період дощів справжнє море біля підїзду, що ближче 2-ї лікарні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus