USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ОДА радилися, як відзначити новосілля Генконсульства РП у Луцьку

3 Квітня 2009 15:00
Голова облдержадміністрації Микола Романюк зустрівся із Генеральним консулом Республіки Польща в Луцьку Томашем Яніком. Сторони обговорили питання урочистого відкриття нового приміщення Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку. Про це 3 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів Томаш Янік, програма заходу вже розробляється. Генеральний консул також цікавився, чи проводитьтимуться у 2009 році на Волині проводитися культурні заходи, зокрема фестиваль «Стравінський та Україна».
Крім того, він запропонував у рамках традиційних «Днів Європи» відзначити й 580 річницю з’їзду європейський монархів у Луцьку, який відбувся у 1429 році, – інформує сайт Волинської ОДА.
В свою чергу, Микола Романюк розповів, що за попередніми даними, в травні цього року передбачається урочисте, за участі українського та польського Президентів, відкриття пам’ятного знака загиблим українцям на польському кладовищі Сагринь.
Потому сторони обговорили підготовку візиту Воєводи Лодзького Воєводства Республіки Польща на Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus