USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В одному із районів Волині закриють пологове відділення райлікарні?

22 Жовтня 2008 17:16
Під час організаційно-підсумкової наради в заступника голови Волинської ОДА Святослава Кравчука із заступниками голів РДА та міських голів, які вирішують питання реалізації державної політики у гуманітарній сфері говорили про закриття пологового відділення Шацької райлікарні, – інформує 22 жовтня репортер «Волинських Новин».
За словами начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігоря Ващенюка, за рік у цій установі відбулося тільки 70 пологів, тоді, як у Луцьку щодня народжується понад десять малюків.
«До того ж, щодо кваліфікації лікарів, які допомагають у народженні дітей, теж великі сумніви – за цілий рік там не зроблено жодної гінекологічної операції», – наголосив посадовець.
Як розповів пан Ващенюк, батько, який турбується про свою дружину та дитину повезе її народжувати не до місцевого відділення, а до сусідніх Любомля чи Луцька. За словами представника Шацького району, для того, аби це відділення таки закрили, треба придбати машину швидкої допомоги, яку б обслуговувала спеціальна бригада медпрацівників.
«Інакше жителі району на такі дії не погодяться та вийдуть з плакатами на вулиці», – запевнив заступник голови Шацької РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus