USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В одному з селищ Волині влаштували показуху для Президента України

11 Грудня 2008 11:19
Жителі селища Цумань Ківерцівського району обурені показухою перед Президентом України Віктором Ющенком. Про це розповіла депутат селищної ради Ніна Денисюк під час особистого прийому громадян голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка, – повідомляє 11 грудня репортер «Волинських Новин».
За словами Ніни Денисюк, перед приїздом Президента у селищі лише одну дорогу посипали щебенем. Решта лишилися у катастрофічному стані. Особливу увагу депутат звернула на вулицю Кузнєцова, яка веде до школи. «Батьки відводять своїх дітей на навчання у резинових чоботях. Інакше дібратися туди не можна», – стверджує Ніна Денисюк.
Як розповіли губернатору, на одній із вулиць селища минулого року шістсот метрів біло-щебеневої дороги робив «Волинський облавтодор». Проте, за словами селищного голови Олександра Кобилана, вона не протрималася навіть місяць. У катастрофічному стані – й дорога до кладовища у селі Кадище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus