USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка знайшла черв’яка у відбивній з ресторану

23 Липня 2011 10:09
Адміністрація луцького ресторану «Пікнік» не забажала приймати одну зі своїх постійних клієнток після того, як та знайшла черв’яка у страві.

Як розповіла «ВН» лучанка Ольга Савчук, «Пікнік» вона відвідує з моменту його відкриття, відзначає там чи не усі святкові дати, має знижку та знайома з персоналом.

Проте останній візит до ресторану став для жінки неприємною несподіванкою – адміністратор заявила, що тут їй більше не раді, відтак обслуговувати не будуть.

Ольга Савчук переконує: ніяких конфліктів з працівниками закладу вона не мала, хоча кілька разів їй приносили неякісні страви.

Наприкінці червня Ольга Савчук прийшла у «Пікнік» з подругою.

«Замовили відбивну в омлеті з грибами. Це смачна страва, яку я неодноразово замовляла. Коли я розрізала цю відбивну, там лежала така сороконіжка, такий черв’ячок з ніжками», – пригадує вона.

«Я кличу адміністратора і кухаря, щоб вони подивились і пояснили, як таке трапилось. Та ж сама адміністратор Інна вибачилась і запропонувала зробити замовлення взамін. Ми замовили салат з морських продуктів. Ніяких скарг не писали», – говорить жінка.

«Коли мені принесли рахунок, то порахували тільки бар, кухню не порахували. Я так зрозуміла, що таким чином мені компенсували неприємність з відбивною. Мовляв за рахунок закладу пригощають», – додала Ольга Савчук.

Ситуація з сороканіжкою постійну відвідувачку закладу не злякала, і вже через тиждень вона прийшла з двома супутниками у «Пікнік» знову.

«Сіли за столик і хотіли випити пива. До мене підійшла вже інша адміністратор, з якою я раніше не перетиналась і тим більше не мала конфліктних ситуацій. І вона сказала, що от вибачте, у нас наказ директора – вас не обслуговувати», – розповіла жінка.

«Я з директором особисто не говорила, я навіть не знаю, хто там директор. Допускаю, що адміністратори самі собі так вирішили», – міркує Ольга Савчук.

«Але на підставі чого? Я не скаржилась. Я не била посуд. Я не хамила персоналу… Я ж не робила антирекламу закладу!» – говорить вона.

«Вам не подобається наша кухня», – саме таке пояснення озвучила адміністратор ресторану, переконує Ольга Савчук.

«Зі мною були не останні люди. Виставивши мене, вони теж були змушені покинути заклад. Нам трьом було дуже неприємно. Я не знаю, що мені робити. Я вважаю, що ситуація кричуща», – висловилась обурена лучанка.

У самому ресторані коментувати ситуацію відмовились.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
VSC Показати IP 23 Липня 2011 11:42
Очередной разводняк от "очень умных клиентов". Как в отбивной может быть сороконожка????? "Коли я розрізала цю відбивну, там лежала така сороконіжка" - бред сивой кобылы.
Адвокат Показати IP 23 Липня 2011 11:52
Цивільний кодекс України: Стаття 633. Публічний договір 1. Публічним є договір, в якому одна сторона — підприємець взяла на себе обов'язок здійснювати продаж товарів, виконання робіт або надання послуг кожному, хто до неї звернеться (роздрібна торгівля, перевезення транспортом загального користування, послуги зв'язку, медичне, готельне, банківське обслуговування тощо). 2. Умови публічного договору встановлюються однаковими для всіх споживачів, крім тих, кому за законом надані відповідні пільги. 3. Підприємець не має права надавати переваги одному споживачеві перед іншим щодо укладення публічного договору, якщо інше не встановлено законом. 4. Підприємець не має права відмовитися від укладення публічного договору за наявності у нього можливостей надання споживачеві відповідних товарів (робіт, послуг). У разі необґрунтованої відмови підприємця від укладення публічного договору він має відшкодувати збитки, завдані споживачеві такою відмовою.
ласун Показати IP 23 Липня 2011 12:15
дуже цікаво
хорвaт Показати IP 23 Липня 2011 13:41
Це той пікнік що на Теремно?
VCS Показати IP 23 Липня 2011 13:45
Та давно вже потрібно ті-всі Пікнікі, Тотєми... позакривати!!! Розгаласу про Їхні "подвиги" на всю область, а вони процюють та вухом не ведуть!!! Відкупляються як завжди! :(
Пупо Показати IP 23 Липня 2011 13:50
Це той де власником Олег Чернецький, а жінка директор?
Exaboto Показати IP 23 Липня 2011 14:40
картинка відповідає новині на всі сто.
Vigilante Показати IP 23 Липня 2011 14:59
То був просто день азіатської кухні в ресторані. Ресторан хотів порадувати свою відвідувачку екзотичною стравою, а та не оцінила їх старання. От її і забанили. :)
Гурман Показати IP 23 Липня 2011 16:16
Червяк - це ще нічого. А пельмені з собачатини їли? А пиріжки з перемелених кошенят? Дуже смачно!
йован Показати IP 23 Липня 2011 19:24
шановні запамятайте назву цього закладу
Вякни к Показати IP 24 Липня 2011 00:28
Назва ресторану повністю втілюється у життя "ПИКНИ К!"
Лучанин Показати IP 24 Липня 2011 02:19
Та раділа би вже що її туди не пускають - здоровіша буде! А рекламу правильну зробила - нехай всі знають де подають "китайську" їжу...
restoranski Показати IP 24 Липня 2011 11:21
це все майже брехня. "краще" проносне і сумнівне харчування - в стопкадрі. пікнік це поки випадковість.
111 Показати IP 24 Липня 2011 17:06
отак ресторан на голому місці заробив собі антирекламу ))) адміністратору респект!
Таня Показати IP 25 Липня 2011 09:54
як таке може бути????? як можна відмовити в обслуговуванні постійного клієнта і взагалі виставити його за двері???? ну,от чого в нас в Україні таке хамло??? ну,чого не модна просто номрально спілкуватись,не треба обовязково показати всі-всі свої панти.... соромно за таких ідіотів. як такі люди можуть працювати на таких високих посадах??????? в Європі такого б ніколи не допустиди...
Вова Показати IP 25 Липня 2011 09:55
Мабуть у тої жінки теж є ресторан. Вони конкуренти і так зробила рекламу.
Леник-Оленятко Показати IP 25 Липня 2011 10:05
минулого року відпочивала в Кораблику (одне з улюблених місць), так мені принесли салат, в якому я знайшла равлика, правда салат відразу заміни, пояснили тим, що він мабуть був у цибулі і як нарізали, то не помітили, а потім він виліз... отак-то буває...
! Показати IP 25 Липня 2011 10:13
Мрак! Та подавати в суд потрібно і вимагати моральну компенсацію. Що це за порядки такі, хочу осблуговую, а хочу -ні. Це ж не додому до власника вона прийшла, що, якщо захоче, то має право і на поріг не пустити. Цей заклад, як я розумію не закритого типу,що тільки для певного кола по клубних картках, а для всіх, то яке вони мають право так поводитись?Спускати це ні в якому разі не можна. Бойкот "Пікніку"!!!, щоб іншим була наука.
свідок Показати IP 25 Липня 2011 13:14
Шарашкіна контора... то Чері - людям жити заважає, то Пікнік - нахабно до кліентів ставиться... Все дозволено...., це ж "депутатська" кантора.
бувалий Показати IP 25 Липня 2011 13:38
проблема не у власнику і не в назві. Вся проблема в персоналові, а для рестораного бізнесу - це в першу чергу в обслуговуючому!!! Непрофесійний адміністратор поставила свої амбіції вище корпоративних, підставивши роботодавця, але це не знімає з нього відповідальності. Звісно, коли ти платиш кровно зароблені, і платиш скільки, скільки кажуть, а у відповідь отримуєш як пес - що дадуть і "піньок" під зад, то тут треба "рвать і мєтать" Дирекції "Пікніка" терміново переглянути свою позицію до відвідувачів!!! Вони не гаманці, а вони КЛІЄНТИ!!!!
Свідок Показати IP 25 Липня 2011 16:20
Цікаво чим закінчиться ця історія.... Чи будуть покарені працівники закладу??? По таких випадках треба відразу всі контролюючі органи на ноги ставити,щоб йшли та перевіряли...захист прав споживачів, СЕС,управління підприємництва.... Що за бардак розвели...кліент мовчить, не скаржиться...то Радійте, ні вони в заклад не пускають....бардак...і нема на них управи...прикри
Лєна-постійний відвідувач Показати IP 28 Липня 2011 13:04
"Пікнік-це дуже гарний ресторан який славиться якісною кухнею та європейським сервісом. Жодна людина не прийде в ресторан вдвічі де їй подають неякісні страви за "Ресторанними цінами". Це така собі група людей які відідують заклади,провокуючи і лякаючи персонал на відсутнісь якості страв вимагаючи взамін безкоштовний обід чи вечерю. Взагалі моральна компенсація необхідна ресторану а не невихованим клієнтам.
Лєна-постійний відвідувач Показати IP 28 Липня 2011 13:06
"Пікнік-це дуже гарний ресторан який славиться якісною кухнею та європейським сервісом. Жодна людина не прийде в ресторан вдвічі де їй подають неякісні страви за "Ресторанними цінами". Це така собі група людей які відідують заклади,провокуючи і лякаючи персонал на відсутнісь якості страв вимагаючи взамін безкоштовний обід чи вечерю. Взагалі моральна компенсація необхідна ресторану а не невихованим клієнтам.
Постійний замовник Показати IP 13 Грудня 2013 02:10
Замовляли,святкували і будемо відвідувати цей заклад.Це що пишеться мені здається все від хворої або непорядної людини.
Працівник закладу Показати IP 16 Квітня 2014 02:02
До відома усіх читачів.Видно цій лучанці до смаку сороканіжки і таке інше, бо нещодавно ця ж лучанка відновила візити до Пікніка і ще й компанію приводить . Але риються в стравах так само і щось шукають, мабуть всетаки людина ця не зовсім порядна , або така у неі робота. Судіть тепер самі де собака зарита.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus