USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні немає політики, – Кость Бондаренко

5 Серпня 2008 09:21
Україні потрібне оновлення політичної еліти. Таку думку висловив політолог Кость Бондаренко під час прес-конференції у Луцьку 4 серпня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як прогнозує політолог, на пост Президента України не буде жодного нового претендента. За словами пана Бондаренка, у майбутніх президентських виборах візьмуть участь нинішні Президент та Прем’єр. Під питанням залишається участь у перегонах Віктора Януковича. Серед можливих претендентів було названо прізвища Симоненка та Литвина. Інші ж кандидати, на думку Костя Бондаренка, виконуватимуть суто технічну функцію.
 
Український політикум в основному «крутиться» навколо трьох осіб – Юлії Тимошенко, Віктора Ющенка та Віктора Януковича. «У нас немає політики, а лише стосунки між цими трьома політиками», – констатує факт Кость Бондаренко.
 
На думку політолога, майбутня президентська кампанія лише законсервує таке становище. Три основні політичні сили самі не оновлюються і застосовують різні механізми, що запобігають приходу нових гравців у політику. Серед таких засобів – пропорційна виборча система й імперативний мандат.
 
Кость Бондаренко порівняв українську владу з трикутником, де за певний кут якого між Юлією Тимошенко, Віктором Ющенко та Віктором Януковичем і ведеться боротьба. «Україні потрібне елітарне оновлення. Інакше український народ буде змушений і далі блукати серед цих трьох сосен», – вважає український політолог Кость Бондаренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus