USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні зростає термін служби мобільних телефонів

18 Січня 2009 14:14
Термін служби мобільних телефонів в Україні зростає: понад 60% їхніх власників, які живуть у великих містах України, змінюють телефони раз на два роки і рідше. Про це йдеться в дослідженні компанії InMind, – 18 січня інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомляє Кореспондент.net, у компанії дослідили, що лише кілька років тому український користувач мобільного зв’язку прагнув змінювати апарати раз на рік-півтора.
Експерти зазначають, часто змінюють телефони у молодіжному сегменті. Саме в цій групі понад 50% абонентів мають мобільні телефони не старші від 1 року. «Чим старший абонент мобільного зв’язку, тим рідше він змінює апарати і менш активно включений у процес їх придбання», – йдеться в повідомленні InMind. Водночас експерти констатують, що приблизно 30% власників мобільних телефонів, які проживають у великих містах, мають у своєму розпорядженні 2 апарати й більше.
«Впродовж останніх років до лав абонентів мобільного зв’язку масово влилися люди старшого віку. Звичайно, це призвело до змін у ставленні до мобільних терміналів, присутніх на ринку», – коментує тенденції, притаманні цій категорії, заступник директора InMind із досліджень та розвитку Юлія Масієнко. За її словами, сьогодні мобільний телефон – це повсякденна річ. Для великої частини власників він уже не є символом достатку або статусу, а тому не потребує постійного оновлення чи перегонів за новими моделями. Відповідно до проведеного InMind опитуванням, лідерські позиції в містах-мільйонниках займають марки Nokia і Samsung. Водночас серед власників Nokia переважають чоловіки (60%), у той час як Samsung – більш виражена жіноча марка. Адже майже 67% власників телефонів цієї марки – жінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Січня 2009 18:44
це все чьос!!!Sony ericsson-оце справжні телефони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus