USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні з’явилася безпечна дитяча електронна пошта

18 Лютого 2009 15:53
На сайті Онляндія відбувся запуск першого дитячого сервісу електронної пошти в Україні, мета якого – навчити юних користувачів роботі з листуванням. Про це повідомляє компанія Майкрософт Україна, – інформують 18 лютого «Волинські Новини».
За даними прес-служби компанії, безпечна електронна пошта Онляндія –  перший в Україні спеціальний поштовий сервіс для дітей. Він присвячений безпеці дітей в інтернеті, і заснований на безкоштовному веб-сервісі Microsoft – Windows Live Mail.
Інтерфейс поштового домену не містить реклами, а електронну скриньку захищений від несанкціонованого спаму і вірусів. Підлітки зможуть не тільки відправляти електронні листи, але й спілкуватися в режимі онлайн за допомогою сервісу обміну миттєвими повідомленнями.
Онляндія – один із проектів соціальної кампанії Місяць безпечного Інтернету, яка стартувала в лютому на підтримку Європейського дня безпечного Інтернету.
Організатором кампанії виступила Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті. Крім створення безпечної електронної пошти для дітей, упродовж Місяця безпечного Інтернету Коаліція проведе ряд заходів, які допоможуть дітям та їх батькам навчитися безпечній роботі у Всесвітній мережі.
«Так само, як ми навчаємо дітей не довіряти незнайомцям на вулиці, не пускати їх в квартиру і не розповідати про себе стороннім, ми повинні навчати дітей бути обережними у віртуальному світі. Запуск електронної пошти, надійно захищеної від реклами і спаму, – це ще одна можливість для батьків навчити дітей користуватися всіма перевагами інтернету, уникаючи небезпек, які він має», – зазначив гендиректор компанії Майкрософт Україна Ерік Франке.
Відзначимо, Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті заснована компанією Майкрософт Україна в рамках програми Партнерство в освіті. Членами Коаліції є неурядові організації Всеукраїнська мережа протидії комерційній сексуальній експлуатації дітей (член міжнародної організації ЕКПАТ), Міжнародна Школа рівних можливостей, Міжнародний центр захисту дітей від експлуатації та викрадень, Міжнародна організація з міграції, Інститут інформаційного суспільства, Інтернет-асоціація України, Міністерство внутрішніх справ України, компанії Майкрософт Україна, Хьюлетт-Пакард, Воля, Астеліт (торгова марка Life:)), Укртелеком (торгова марка ОГО!), Американська Торгівельна Палата в Україні, видавництво Едіпресс Україна та музикант Святослав Вакарчук.
Коаліція займається реалізацією програми Безпека дітей в Інтернеті, яка включає цілий ряд заходів, спрямованих на навчання дітей, вчителів та батьків правилам безпечного користування інтернетом, а також на створення відповідного законодавчого і нормативного середовища.
Відзначимо, зараз в світі також діє освітня програма One Laptop Per Child (Один лептоп кожній дитині). У її рамках уряд Індії оголосило про випуск дитячого лептопа за $ 100.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Лютого 2009 20:48
А сайт я так розумію самому потрібно гуглити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus