USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вакцинуватись від COVID-19 доведеться раз на рік, – Радуцький

6 Квітня 2021 16:54
Голова комітету Верховної ради з питань здоров’я нації Михайло Радуцький прогнозує, що вакцинуватися від COVID-19 доведеться раз на рік.

Про це він заявив в інтерв’ю РБК-Україна, передає УНІАН.

«Ми вже звикли, що раз у році потрібно вакцинуватися від грипу, і мій прогноз, що раз у рік тепер потрібно буде вакцинуватися проти COVID. Це ще одна причина світової війни за ринок», – повідомив Радуцький.

Читати ще: Дослідження: імунні клітини мутують, щоб протистояти новим штамам COVID-19

За його словами, Україні необхідно звикати до нової реальності з коронавірусом, адже поки не буде провакциновано 80% населення земної кулі, пандемія не закінчиться.

«Тим більше, що вірус мутує. Добре, що зараз доведено, що AstraZeneca, Pfizer і Sinovac працюють і проти британського штаму», – заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дідо Показати IP 6 Квітня 2021 17:06
Як Каддафі і казав, "вони придумають вірус щоб продавати вам щеплення"
Отакої Показати IP 6 Квітня 2021 17:43
Фельдшер розмірковує над пандемією.Це вже навіть не дно.Вони сміються нам в обличчя,бо очі на цьому обличчі і вуха все бачили,але...граблі продовжують свою роботу...
Анонім Показати IP 6 Квітня 2021 18:21
Я і моя сім'я і всі мої знайомі ніколи не вакцинувались від грипу і якось живемо, пережили всі віруси, які нам траплялись без лікарень, а тут виявляється, що всі вакцинуються від грипу кожен рік :)
Луцьк Показати IP 6 Квітня 2021 20:07
От депутати та політики, котрі причетні до подібних "прогнозів" повинні показувати приклад... бажано в прямому ефірі, із сім'ями-родичами-друзями і прямо в мозок, бо такого "дебілізму" ще ніхто у світі не анонсував...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus