USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лікар порадив, як поводитися після вакцинації від COVID-19

29 Жовтня 2021 09:14
Після вакцинації від коронавірусу COVID-19 необхідно дотримуватися соціальної дистанції, оскільки щеплення не убезпечує від зараження.

Вакцинація впливає на перебіг коронавірусу, вона спрямована на те, щоб він був менш важким, поділився лікар одного з діагностичних центрів Львова Тарас Жиравецький у своєму Telegram-каналі, передає УНІАН.

За його словами, зараз дуже багато питань про те, чому після проходження вакцинації підтверджується наявність коронавірусу.

"У мене чомусь позитивний ПЛР-тест чи тест на антиген, а я вакцинувався чотири дні тому, як таке можливе? Все просто – ви заразились ковідом, але це не є внаслідок вакцинації, бо через вакцину вірус не передається. Просто під час вакцинації дотримуйтесь соціальної дистанції…", – додав медик.

Раніше стало відомо, що Міністерство охорони здоров'я затвердило перелік медичних протипоказань та застережень до вакцинації від COVID-19.

Зокрема, у певних випадках людям з діагнозом тромбоз з тромбоцитопенією не можна щеплюватися препаратами на векторній основі, наприклад, вакциною АstraZeneca.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
море Показати IP 29 Жовтня 2021 09:26
розробіть нормальну вакцину,тоді вакцинуйте
море Показати IP 29 Жовтня 2021 09:29
а то заразитись далі можна,чи буде легкий перебіг хвороби чи тяжкий гарантії не якої,то ще й тромбоз заробиш,весело
Анонім до море Показати IP 29 Жовтня 2021 10:02
життя, взагалі, є смертельною хворобою, що передається статевим шляхом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus