USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вандали закидали могили сміттям на луцькому кладовищі

7 Квітня 2018 21:45
На луцькому кладовищі в Гаразджі вандали закидали дві могили сміттям із сусідніх місць поховань. Таким чином люди вирішили привести до ладу могили рідних, однак зневажливо поставилися до сакральних місць поряд.

Про інцидент повідомив редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини лучанин Максим.

«Коли я сьогодні приїхав на кладовище, то жахнувся, адже могили бабусі з дідусем повністю закидали сміттям з інших могил. Це вкрай обурлива ситуація і відбувається це щороку, адже на секторі 119 немає де скидати сміття, тому вандали закидають могили моїх рідних. Аби цього року уникнути такої неприємної ситуації, минулоріч засадили навколо все квітами, втім, це не допомогло, адже сміття наносили такі гори, що й лавку не видно.

На інших секторах немає такої проблеми, бо люди зносять сміття на окраїни, а у нас тут безлад. Місце на кладовищі коштує тисячу доларів, а доглядати за ним не хочуть, то куди йдуть ці гроші?! І я з братом беру граблі та все це згрібаю на дорогу. Звернувся я і до адміністрації кладовища, на що нам відповіли банально «А що я зроблю? За 1,5 тисячі гривень ніхто не хоче йти працювати», - каже Максим.
Із цього приводу директор Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування Василь Цетнар каже, що до ладу встигли привести всі кладовища крім того, яке в Гаразджі, його ж приберуть після Великодня.

«Кладовище прибирається 3 дні, а оскільки сьогодні релігійне свято, то наші працівники відпочивають. А вчора працювали до 21 години, поки не стемніло. Тому повністю кладовище в Гаразджі не вдалося прибрати. Втім, ми прибрали кладовища на вулицях Чернишевського, Гнідавській, Рівненській та Потебні, де вже у вівторок духівники будуть відправляти провідну неділю. У Гаразджі почнемо працювати вже після Великодня й наведемо і там лад. Допомагатиме нам і КП «Луцькспецкомунтранс», - пояснив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 7 Квітня 2018 22:24
Про які тисячу доларів мова?
То не вандали Показати IP 7 Квітня 2018 23:03
То шановні лучани .І Луцк уже по трохи перетворюється в лугадонію .
косюр в1ктор Показати IP 8 Квітня 2018 01:01
таку саму картину прийшлось бачити мен1 також при1хав на могилу батька а там см1тник мен1 ц1каво про що думае людина коли таке робить дуже жаль що н1кого не застав за цим але так це не лишиться.
ольга Показати IP 8 Квітня 2018 01:02
Це виховання пре з людей - поняття немає прибрати за собою так, щоб не нагадити комусь іншому. Сміття тепер усюди - і на кладовищах, і вздовж доріг, і під сусідськими парканами, і під власними під'їздами. 21 століття надворі, а з сміттям поводимось як неандертальці
MK Показати IP 8 Квітня 2018 11:25
Нет, нет. Если те, кто выбрасывал мусор разговаривали на государственном языке, то ничего страшного. Не трагедия. Потому что только русский язык превращает нас в вандалов и убивает нашу страну - мне так все патриоты говорят.
Лучанка Показати IP 8 Квітня 2018 23:26
Як можна писати таке, на увесь світ, не перевіривши, а повіривши якомусь максиму. Ще й називати цифри: 1,о тис. доларів, 1,5 тис. грн. Де підтвердження такого "криміналу"?
хехъ Показати IP 10 Квітня 2018 08:56
гляньте на вандалов на одесских кладбищах... Где воруют цветы, мусор бросают куда попало давно зрелые люди. Разучитесь удивляться, уверяю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus