USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Вантажівка з 39 тілами: трьох підозрюваних звільнили під заставу

27 Жовтня 2019 17:35
У Великій Британії троє підозрюваних, заарештованих у зв’язку з розслідуванням загибелі 23 жовтня 39 осіб у вантажівці, були звільнені під заставу.

Про це пише британське видання Mirror, передає Укрінформ.

«Три особи, заарештовані у зв’язку зі смертю 39 мігрантів, знайдених у причепі вантажного автомобіля, були звільнені під заставу», – йдеться у повідомленні місцевої поліції.

Як зазначається, чоловік та жінка, 38 років, з Уоррінгтона та 45-річний підозрюваний з Північної Ірландії були звільнені до наступного місяця, слідство у справі триває.

Як повідомлялося, вантажівку з 39 тілами поліція графства Ессекс виявила вночі 23 жовтня приблизно за 30 кілометрів на схід від Лондона. За підозрою у вбивстві раніше затримали водія, 25-річного вихідця з Північної Ірландії. Також правоохоронці заявили, що чоловік і жінка 38 років з Уоррінгтона, міста на північному заході Англії, були заарештовані за підозрою в ненавмисному вбивстві та змові з метою торгівлі людьми.

Вантажівка, у якій знайшли тіла, належить ірландській компанії Global Trailer Rentals Ltd.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus