USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Вартість оренди нерухомого майна в Луцьку може знизитися більш ніж удвічі

26 Травня 2009 10:05


Луцька влада планує знизити орендну ставку нерухомого майна, яке перебуває у комунальній власності, не на 45%, як про це говорилося раніше, а до 45% від того рівня, що є нині. Про це сьогодні, 26 травня, під час прес-конференції розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Градоначальник розповів, що завтра, 27 травня, сесія міськради розглядатиме питання про затвердження оренди нерухомого майна обсягом 45% від того рівня, який є наразі. Водночас пан Шиба скептично ставиться до ідеї скасувати пільги при оренді, якими користуються підприємства галузі побутового обслуговування.
Окрім того, в міськраді вже підрахували, скільки недорахується луцький бюджет через зниження оренди. За словами Богдана Шиби, в разі зниження до міського бюджету впродовж року не надійде 1,5 мільйона гривень. Але градоначальник не хоче говорити про ці гроші як втрату міської казни, – за його словами, кошти однаково не потрапили б до бюджету, адже якщо вартість оренди не знижувати, то бізнес буде не спроможний її оплатити.
Богдан Шиба запевняє, що цю дірку у бюджеті будуть перекривати залученими коштами, яких очікують від 70 мільйонів гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus