USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Вартість свинини та яловичини у Луцьку зростала необгрунтовано

5 Грудня 2008 19:30
Волинське обласне  відділення АМКУ оштрафувало кілька торговельних мереж на 69 тисяч гривень за антиконкурентні узгоджені дії. Про це 5 грудня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Антимонопольного комітету України, Волинське обласне  відділення АМКУ оштрафувало ЗАТ «Агроконтракт», ВТ ТОВ «Ресторан «Театральний», ТОВ «Сільпо- 55» в особі Луцької філії, ТОВ «Континент-Трейд», ТОВ «Наш край», ТОВ «ВК-Луцьк», ДП «Гарантія-Маркет» в особі Луцької філії, ТОВ «СТМ-Сучасні торгівельні мережі» та ПП «ТД «Нектар» міста Луцьк на 69 тисяч гривень за антиконкурентні узгоджені дії.
Як встановило антимонопольники, ці торговельні мережі одночасно підвищили роздрібні ціни на свинину та яловичину. Натомість економічний аналіз ситуації спростував наявність об’єктивних причин для вчинення таких дій. У цьому зв’язку відділення застосувало санкції.
В ході розгляду справи ТОВ «Континент-Трейд», ТОВ «ВК-Луцьк», ТОВ «СТМ-Сучасні торгівельні мережі» та ПП «ТД «Нектар» знизили ціни на свинину та яловичину до 30,4%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus