USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ВАРТО ПРОЧИТАТИ: Корсак рекомендує читати про Коцюбинського

3 Вересня 2013 08:19
Рубрику «ВАРТО ПРОЧИТАТИ», в якій відомі, зокрема українські, письменники радять читачам нашого сайту ознайомитися з цікавими книжками, продовжують Волинські Новини.

Волинянин Іван Корсак, шеф-редактор видання «Сім'я і дім», журналіст, письменник, почесний громадянин Луцька рекомендує ознайомитися із зовсім іншим Коцюбинським:

Раджу непересічне видання «Що записано в книгу життя» Михайла Слабошпицького. То не те, від якого нападала оскома у школі, коли безталанні педагоги нав'язували зубрити заупокійне «Ідуть дощі. Холодні осінні тумани...». Тут письменник знімає «мундир класика» і стає живою людиною. А ще читач мимоволі впадає в оману - приємну, як виявиться на останніх сторінках, оману...

Презентація нової книжки Михайла Слабошпицького відбудеться 11 вересня о 13:30 годині в приміщенні бібліотеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus