USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Вас прислали з Києва вже нагнутим», – Соломатін про Гунчика

14 Липня 2017 23:33
На переконання депутата Луцької міської ради Аркадія Соломатіна, голова Волинської обласної державної адміністраці Володимир Гунчик послуговується цинічними методами теперішньої влади й повністю їй підпорядковується, адже нічого нового сам придумати не в змозі.

«Вас ніхто не нагинає, бо вас сюди прислали з Києва нагнутим», – із такими емоційними словами звернувся він до голови Волинської ОДА, вочевидь, пригадавши інтерв'ю чиновника, в якому він заявив, що «голову ОДА не так просто нагнути».

Також Аркадій Соломатін відреагував на критику із боку провладного БПП «Солідарність», який за фінансування олігархічної групи «Континіум», виступає за відкликання його як депутата Луцької міської ради. Окрім Аркадія Соломатіна, представники «Солідарності» клопочуться про відкликання ще чотирьох депутатів міськради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були та Костянтина Петрочука. Депутати, однак, заявляють, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а сам процес усунення – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті,аби довести його до банкрутства.

«Я пам’ятаю закони 16 січня, за якими розстрілювали людей на Майдані. За цей закон голосував Степан Івахів. І тоді не збирали підписи, зараз не збирають підписи за те, щоб відкликати людину, яка голосувала за те, щоб розстрілювати людей», – заявив депутат від Вишківського виборчого округу Соломатін під час ефіру на програмі «Запитай у депутата» ТРК «Аверс» 14 липня. Та додав, що погоджується з суспільною думкою про те, що теперішня влада – ще цинічніша за минулу:

«Чим вона цинічніша? Тим, що вона використовує молодь, патріотів, інвалідів у своїх цілях. Ті методи, які застосовує влада, нічим не відрізняються. Вони ще гірші, від тих, які використовувалися п’ять, десять, п'ятнадцять років назад. Гунчик не може придумати нічого нового, а в принципі, чого ж придумувати?» – пояснює депутат.

Наостанок Аркадій Соломатін безпосередньо звернувся до голови Волинської ОДА: «Пане Гунчику, ваші крилаті висловлювання «ляжу в гроб з президентом», «губернатора не так просто нагнути»… Мене обрали мешканці району Вишків, де я родився, виріс, де жили мої батьки, діди та прадіди. Так от, мене обрали мешканці, а вас сюди прислали з Києва і, вибачте, вже нагнутим».

Окрім цього, депутат пригадав випадок, коли під час однієї з сесій міської ради тодішній секретар Юлія Вусенко передала йому телефон, для спілкування з одним з депутатів Верховної Ради, який поставив йому вимогу голосувати так, як це вигідно Києву. Депутат, проте, залишився при своїй думці.

«Ця стара банда рветься до влади, от і все. Їм потрібно керувати містом і замість мене посадити депутата, який буде голосувати так, як йому скажуть», – резюмував Соломатін та додав, що йому наказувати можуть тільки мешканці Вишкова, які його обирали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ст.морж Показати IP 14 Липня 2017 23:38
Якась п\дерська термінологія: "нагнути"...
юра Показати IP 15 Липня 2017 00:07
Аркадій прав!! Олігаргічні групи наказуть як їм вигідно! Депутат це є рупорм громади яка його обрала. Хай вишків і вирішує................
Всезнайко Показати IP 15 Липня 2017 08:12
Один карлик свариться з іншим...
скептик Показати IP 15 Липня 2017 09:05
більше того, нагнута поза є характерною для гнусиків які були члєнами КПSS
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 15 Липня 2017 09:08
І я так само мислю. В.Гунчик, по своїй природі - природжений колгоспник, атеїст і парторг. На рівні лектора міськкому КПСС чи ВЛКСМ. У нього чисто "совкова термінологія". Іншій він вже й не навчиться ніколи - це на молекулярному рівні. Ото доки нами будуть керувати такі гунчики, сапожнікови чи саганюки - не бачити Україні добра.
нагадую Показати IP 15 Липня 2017 09:29
Аркаша, де пістолети?
Лучанин Показати IP 15 Липня 2017 10:48
Тепер я надіюсь Аркадій пояснив чому так голосував. Все чітко висловив і задню не здав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus