USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як Садовий пояснить єдність «Самопомочі» і «БПП» в регіонах та ворожнечу у Раді?

5 Червня 2017 10:52
Дві загальновідомі політичні партії «Самопоміч» Садового та «Солідарність» Порошенка вже зуміли завоювати собі скандальну репутацію на теренах Тернопільської області, показавши свою міцну єдність та товариські зв’язки.

Та, очевидно, депутати забули про тривалий конфлікт та активне протистояння своїх керівників. Адже відомо, що міський голова Львова Андрій Садовий на своєму «24 каналі» публічно звинувачує Петра Порошенка та його «Солідарність» в блокуванні процесу вивозу сміття з міста. Однак президент поскаржився на нього у відповідь, заявивши, що Садовий засипав сміттям найкрасивіше місто України, пише ресурс «Вкурсі».

Варто зауважити, що на загальноукраїнському рівні партія “Самопоміч” формально виступає в опозиції до влади, а її парламентська фракція не входить до провладної коаліції. Лідер партії Андрій Садовий, а також Олег Березюк та інші спікери «Самопомічі» невпинно декларують опозиційність.

Втім, у Тернополі ситуація різко протилежна: в Тернопільській обласній раді «Самопоміч» входить в коаліцію з «БПП» та має свого заступника, якому, до речі, досить комфортно працюється зі «злочинною владою».

Єдність і підконтрольність місцевої «Самопомічі» «БПП», і особисто голові ОДА Степану Барні, продемонстровано на процесах, які відбувались навколо міської ради. Адже депутати даних партій повністю синхронізують свої дії для того, аби дестабілізувати ситуацію в місті. При цьому використовуючи трьох депутатів-тушок – Турського, Навроцького і Сороколіта, яких ВО «Свобода» виключила зi своїх лав.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ САДОВИЙ, СААКАШВІЛІ І ГАЦЬКО КАВУВАЛИ У ЛЬВОВІ, - ДУМКА

На сьогодні ситуація в Тернополі стала відомою на всеукраїнському рівні. Зокрема, про численні провокації з боку двох партій, які вже стали «друзями» – «Самопомічі» та «БПП».

ЧИТАТИ ЩЕ: «ПОРОШЕНКО ХОЧЕ, ЩОБ «САМОПОМІЧ» ГОЛОСУВАЛА ТАК, ЯК ПОТРІБНО ЙОМУ», – САДОВИЙ

Тепер «Самопомічі» доведеться пояснити одну «деталь» – чому на всеукраїнському рівні депутати знаходяться в опозиції до провладної партії, а на місцевому – закляті друзі.

Безперечно, такий десонанс буде незрозумілим та дивним для виборця. А це, своєю чергою, несе за собою значні репутаційні і електоральні втрати для партії Садового.

Цікаво, а як же сам львівський мер і водночас керівник «Самопомічі» відреагує на необдумані дії своїх підлеглих та як він буде коментувати таку хитку позицію своєї партії?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
опозиція Показати IP 5 Червня 2017 11:25
Радикальна партія О.Ляшка, яка в опозиції до президента, в Ківерцівській районній раді теж об'єдналася з БПП)) , маємо, те що маємо
Ніка Показати IP 6 Червня 2017 10:31
А в Тернополі завжди не так, як у всіх.Цього автор не знав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus