USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вбивство афганця на Волині: на підозрюваного з Київщини вивів його пес

25 Жовтня 2018 13:26
Злочинець, якого підозрюють у вбивстві волинянина, потрапив у кадр під час прогулянки зі своїм псом…, пише Радар.

У липні Нововолинськ приголомшила страшна нічна пригода біля заправки на вулиці Луцькій.

Нагадаємо, що в ніч з 7-го на 8 липня на виїзді з Нововолинська поблизу заправки на вулиці Луцькій виявили травмованого чоловіка, якого госпіталізували до реанімації без свідомості. Як виявилося, його побили за те, що переходив дорогу у невстановленому місці перед автівкою. У автомобілі перебувало троє молодиків, які вирішили покарати пішохода за порушення ПДР.

Мешканець Нововолинська від отриманих травм помер у реанімації.

Поліція оперативно розшукала тих, хто його побив. Допомогли відеокамери. Нападниками виявились 19-річний нововолинець і 40-річний мешканець Київщини, які приїздили на заправку.

Їхній юний водій спокійно спостерігав.

Поліція заарештувала 41-річного чоловіка, ще один 19-річний учасник конфлікту перебуває під домашнім арештом.



Старший вів тут прикордонний бізнес, молоді працювали на нього. Він уже мав судимість і не став чекати, поки по нього прийдуть і візьмуть під варту. Утік із Нововолинська, де винаймав квартиру якраз навпроти суду – на вулиці Гагаріна.

У поліції майже не було зачіпок. Не було навіть його фотографії. Зробили обшук у тій квартирі, виявили чиєсь посвідчення – підробне, як невдовзі з’ясувалося.

Підказала дівчинка, яка одного разу сфоткала на телефон симпатичного французького бульдога, а заразом і його господаря під час прогулянки.

На посвідченні й на телефоні був один і той самий чоловік.

Це він винаймав квартиру, і це він разом із напарником жорстоко побив колишнього “афганця”. Побив до смерті лише за те, що той, переходячи дорогу перед їхнім авто, буцімто показав їм палець.

“Афганця” гамселили двічі – коли заїздили на заправку і коли виїздили. Після першого побиття він почвалав додому. Аж тут знову вони… Киянин, поваливши нещасного на землю, стрибав на його голові.

Негідники проломили людині череп. Здерли з пальця своєї жертви срібний перстень, забрали гроші і банківську картку, з якої невдовзі намагалися зняти готівку…

Наші правоохоронці зробили запит у поліцію Київської області, надіслали фото розшукуваного. Колеги повідомили: це досвідчений шахрай, мешкає у Фастові.

Троє працівників Нововолинського відділення поліції помчали у Фастів. Господаря квартири розбудили на світанку. Відчиняти не хотів, але… Взяли.

Співмешканки і французького бульдога якраз не було.

Підозрюваного у кайданках доправили в Нововолинськ – на слідство й на суд. Узяли під варту.

Його подільник – під домашнім арештом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus