USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині троє раніше судимих пов’язали валютника

26 Грудня 2013 18:00
Як у кіно, розгорталися ввечері 24 грудня події біля автозаправки "ОККО", що на виїзді з Нововолинська, інформує «Нововолинськ діловий».

Троє раніше судимих чоловіків, вочевидь, вирішили розжитися грішми. Вони зателефонували відомому в місті валютнику на прізвисько Бабай і домовилися, що обміняють у нього умовні одиниці на гривні. Той лихого не запідозрив - приїхав на заправку. При собі мав лише 3 тисячі гривень. Вийшов із автівки до клієнтів здійснити обмін. Клієнти ж затягли валютника в його ж таки машину, заламали йому руки й обліпили Бабая скотчем. Він шалено опирався, намагався кричати, хоч устигли заліпити йому й рота.

Унаслідок штовханини й вовтузні нападники розбили в салоні два вікна. Сторож, почувши у темряві дивні звуки, побіг до придорожнього кафе, бо телефону при собі не мав. Барменка набрала 102 - й за лічені хвилини до "ОККО" прибув наряд міліції. Оцінивши обстановку, патрульні викликали підмогу. Нападників пов'язали, валютника ж розв'язали (чи то пак розклеїли).

Зі слів нашого джерела у міліції, пастку на заправці розставили Бабаю нововолинці Тимощук і Степанюкта відомий у кримінальних колах Коляда з Будятич (він за віком найстарший із затриманих, ті проти нього — пацанва). Подейкують, що саме в нього під час затримання виявили пістолет.

Після допиту та інших формальностей двох підозрюваних у скоєнні злочину доправили до Іваничівського райвідділу міліції, третього - до Горохова. Там вони й перебувають під вартою, бо наш ізолятор тимчасового утримання закрили на ремонт. Усім трьом, запевнило наше джерело, надали можливість скористатися безкоштовною допомогою адвоката.

Однак учора біля міліції був помічений колишній працівник УБОЗу, який нині має адвокатську практику. Вочевидь, саме до його послуг вдався найгрошовитіший із затриманих. Згідно з нашою інформацією, один із затриманих запевняє слідство, що жодних злочинних намірів того вчора не мав. Мовляв, просто прийшов на заправку випити кави, побачив штурханину в машині - і кинувся на допомогу постраждалому. Інший пояснює, що йому конче потрібні були гроші на хрестини дитини.

Цікаво, що жодної гривні у Бабая нападники так і не забрали. Жодної офіційної інформації про цю темну справу досі немає.

Наталія Камишникова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Грудня 2013 11:51
Банда діяла довгий час, а затрималя завдяки людям, а де ж розробка відомого бандюка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus