USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вбивство морпіха Журавля: суд зобов'язав ДБР відкрити справу проти Зеленського

22 Грудня 2020 23:05
Печерський суд Києва задовольнив позов Сергія Журавля, батька загиблого військового Ярослава Журавля, і зобов’язав Держбюро розслідувань відкрити кримінальне провадження щодо президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Журавель-старший звинувачує главу держави в бездіяльності, яка призвела до загибелі його сина. Він звертався до ДБР і Офісу генпрокурора, вимагаючи відкрити справу, але йому відмовили. Після цього чоловік звернувся до Печерського і Шевченківського райсудів Києва.

«Печерський районний суд вже ухвалив рішення, Шевченківський – поки ні. Рішення суду є обов’язковим до виконання. Його текст уже отримали на руки, і моя довірена особа відправила його до ДБР. За 10-12 днів має бути реакція», – сказав Журавель Радіо Свобода.

Військовий Гліб Бабич у себе в Facebook уточнив, що суд зобов’язав ДБР внести заяву до єдиного реєстру і розпочати слідчі дії.
40-річний військовослужбовець 35-ї окремої бригади морської піхоти Ярослав Журавель був поранений біля Зайцевого в липні цього року. Батько бійця стверджує, що президент як верховний головнокомандувач заборонив відправляти йому на допомогу спецпідрозділ, через що той помер від крововтрати. Тіло загиблого передали українській стороні за вісім днів після поранення, 21 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вояк Показати IP 23 Грудня 2020 13:57
Президента посадять?Чи притягнуть до відповідальності? Хто повірить?
Eqwerty Показати IP 7 Лютого 2021 13:03
Порошенко номер 2
Соломон Показати IP 18 Березня 2021 13:45
Все кто воюет за ЗАРПЛАТУ это ПСЕВДОПАТРИОТЫ .......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus