USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Серед організаторів мітингу проти Зеленського - депутат БПП та людина з оточення Медведчука

9 Квітня 2019 18:31
Серед організаторів мітингу під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського є районний депутат з фракції «Блоку Петра Порошенка», пише «Українська правда».

Нагадаємо, у Києві біля офісу команди кандидата у президенти України Володимира Зеленського в Печерському районі зібрався натовп. Раніше учасники Зе!Команди заявляли про можливі проплачені акції та провокації під час їх проведення.

Як повідомили у Київській міській державній адміністрації, один із заявників акції – «Спілка офіцерів України», керівником якої вказаний Шевченко А.В.

Така організація не зареєстрована в Єдиному державному реєстрі юросіб, однак інформація про неї міститься в мережі.

Анатолій Вікторович Шевченко – 62-річний депутат Василівської районної ради Запорізької області, член фракції «Блок Петра Порошенка».

На сторінці у соцмережі чоловік називає себе главою Запорізької обласної ГО Спілки офіцерів України, керівником південного регіону України ГО «Українського комітету по боротьбі з корупцією» та активним учасником Революції гідності.



Анатолій Шевченко

На сайті «Спілки офіцерів» у 2014 році Шевченка представляли як «капітана запасу Міністерства внутрішніх справ». У 2012 році він також балотувався до Верховної Ради від партії «Удар» Віталія Кличка.

У телефонній розмові Шевченко підтвердив "Українській правді", що причетний до акції під офісом Зеленського.

Він сказав, що наразі організатори принесли команді кандидата «заяви про розкрадання державних коштів на мільярди».

Шевченко не зміг коментувати подію, пославшись на те, що зайнятий.

Ще один організатор заходу – голова Всеукраїнської профспілки працівників сфер комп’ютерної та інформаційної технологій. Ймовірно, це Олександр Товстенко, відомий тим, що на початку 2019 року писав скаргу на голову Національної суспільної телерадіокомпанії Зураба Аласанію. Тоді керівництво «Суспільного» вирішило звільнити Аласанію. Товстенко причетний до політсили, близької до кума президента Росії Віктора Медведчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лена Показати IP 9 Квітня 2019 18:39
Боти ПОРО Я за Зе за зміни
патріот Показати IP 9 Квітня 2019 19:10
У влади агонія! У світлі вчорашнього виступу гаранта на одному з ток-шоу, все робиться з точністю навпаки! Вірити владі не можна, бо у хід йде чорний піар і вони ніяк не можуть змиритися знаючи, що програють! Але вони можуть піти і на саме страшне, бо на карту поставлено дуже багато! Будьте пильними! Треба захистити свій вибір!
Олена Показати IP 9 Квітня 2019 23:23
Вже закрутились
ан Показати IP 10 Квітня 2019 10:06
бояться що від корита державного погонять їх . а може ще й посадять декого? оце було б диво-дивне!)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus