USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вбивство володимирського «авторитета» розкрили через півтора року. ФОТО

14 Січня 2009 15:03
Труп місцевого володимир-волинського «авторитета» знайшли через півтора року закопаним у лісовому масиві. Чоловіка вбив його боржник, – 14 січня повідомляють «Волинські Новини».
 
Днями правоохоронці Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розкрили вбивство 40-річного чоловіка, який зник безвісті у травні 2007-го року. З’ясувалося, що гріх на душу взяв 27-річний непрацюючий житель цього ж міста, раніше судимий за статтею 396 Кримінального кодексу України (приховування злочину) та статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).
 
А розпочалося все з того, за повідомлення ВЗГ УМВС у Волинській області, що 24 травня 2007-го року у Володимир-Волинський МВ надійшла заява місцевої мешканки про те, що напередодні пішов з дому та не повернувся її чоловік. Справа набула резонансного характеру.
 
Безвісно відсутній був не простою людиною у цьому місті. Раніше він очолював одне із бандитських угрупувань і рахувався поважним чоловіком серед чималого кругу «знайомих». Спочатку правоохоронці дійшли до тієї думки, що Ігор сам міг інсценувати своє зникнення, поза як його кримінальне минуле все ж таки давало про себе знати. Та, коли пройшов немалий термін часу, а зниклого не знайшли і жодних чуток про місце знаходження не встановили, правоохоронці не стали спростовувати і факт його загибелі.
 
Нещодавно працівники міліції нарешті пролили світло на цю справу. Розпочавши пошук підозрюваних, вони зацікавились особою, яка досить довгий час співпрацювала з потерпілим. Вийшовши на його слід, міліціонери були здивовані тим фактом, що підозрюваний досить довгий час перебував за кордоном із невідомих причин і не з’являвся у людних місця свого міста. При розмові з його знайомими з’ясувалося, що Олександр дійсно мав якісь зобов’язання перед зниклим. Та які саме? Це найбільше цікавило правоохоронців і вимагало детального розслідування.
 
Днями працівники Володимир-Волинського МВ все ж таки вийшли на слід Олександра. Затримали його вдома. « А я вас чекав. Так, це я вбив Ігоря. Ось тепер у мене впав тягар з серця – я зізнався у скоєному», – такими були перші слова затриманого після зустрічі з правоохоронцями.
 
Зі слів затриманого стало відомо, що того травневого дня Ігор приїхав до його будинку, аби забрати грошовий борг. Олександр, звичайно, не мав грошей і попросив дати ще часу аби зібрати потрібну суму. Та терпець у Ігоря увірвався. «Я більше не чекатиму. Якщо не віддаєш гроші, то пошкодуєш. Не забувай про те, що у тебе є сім’я і в першу чергу можуть постраждати вони від твоєї несерйозності. Ти ж знаєш – я слів на вітер не кидаю», – попередив він.

В той момент, коли вимагач згадав про сім’ю, в Олександра кров’ю налились очі. Він і сам не помітив, як накинувся на Ігоря та почав душити. А коли побачив, що останній не виявляє ніяких ознак життя, полегшено зітхнув.
Він замотав тіло у стару ковдру та, перекинувши через велосипедну раму, повіз у лісовий масив неподалік села Поничів, де його і закопав, – розповідав на допиті зловмисник.
 
На запитання, чи шкодує він про вчинене, Олександр дав відповідь не задумуючись – ні, бо «у цьому світі існує закономірність: якщо не ти, то тебе. Виживають ті, хто сильніші».
 
Під час проведення огляду місця події Олександр П. вказав безпосереднє місце приховання трупа Ігоря Ю. За фактом умисного вбивства стосовно Олександра П. порушено кримінальну справу за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що тягне за собою позбавлення волі до п’ятнадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 14 Січня 2009 16:23
да, круто
Анонім Показати IP 14 Січня 2009 16:28
Владімірскій централ, вєтєр сєвєрний...
Анонім Показати IP 14 Січня 2009 17:07
Для чого це все , не був він авторитетом , а саме головне в нього залишилась дуже гарна 6 річна донька , от їй найтякше ...........
Анонім Показати IP 16 Січня 2009 19:56
Собаці - собача смерть! СМЕРТЬ КРИМІНАЛУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus