USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вчитись керувати автомобілем лучанам заважає криза

5 Червня 2009 13:37
У Луцьку стало вдвічі менше охочих отримати водійські права. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 5 червня розповів заступник директора Луцької автошколи Товариства сприяння оборони України Талькам Фаткулін.
 
За його словами, за п’ять місяців 2009 року випускниками Луцької автошколи ТСОУ стало 330 лучан. З них права категорії «B» отримало 80 чоловік, категорії «BC» – 90 чоловік, «D» – 30. Також цьогоріч тридцять лучан вивчилось на інструкторів, що дає їм право навчати майбутніх водіїв.
 
Щодо вікової категорії, то отримати права найбільше проявляє бажання молодь до 25 років. Хоча серед учнів автошколи є й старші люди.
 
Взагалі  Талькам Фаткулін зауважив, що за цей рік дуже зменшилася кількість охочих отримати права – практично на п’ятдесят відсотків. Основна причина, вважає заступник директора автошколи, – фінансова криза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Червня 2009 14:03
Щоб люди навчались в автошколі потрібно зменшити плату за навчання. Я не давно отриала права, і відверто кажучи обійшлося в кругленьку суму, хоча їздити не навчили зовсім, рушти з місця практично не можу. От таке навчання, а грошей пішло більше ніж 4 тис. грн
Анонімф Показати IP 6 Червня 2009 11:00
згоден, бабла вони здеруть кучу, а досконало їздити не навчать, я також по собі знаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus