USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Вдова та син волинського військового отримали його посмертну нагороду

3 Серпня 2023 21:39
Вдові та сину загиблого військовослужбовця Петра Кізуна з Градиська вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це інформують у Маневицькій селищній раді.

Відповідно до Указу Президента України за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено (посмертно) старшого солдата Кізуна Петра Миколайовича.

49-річний Петро Кізун загинув 31 липня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Соледар на Донеччині.

Читати ще: Зеленський посмертно нагородив орденами понад 50 військових із Волині. Імена

2 серпня виповнився рік як мужнього Героя поховали.

Сьогодні секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик та тимчасово виконуючий обов’язки начальника 1-го відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки майор Юрій Мізюк подякували за відвагу і сміливість українського захисника та вручили державну відзнаку дружині Лесі Миколаївні і сину Івану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Питання Показати IP 3 Серпня 2023 23:01
Назара вона їм треба????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus